Φοίνιξ Σανς: Η πώληση θα αποφέρει τουλάχιστον $2.5 δις στον Ρόμπερτ Σάρβερ

Φοίνιξ Σανς: Η πώληση θα αποφέρει τουλάχιστον $2.5 δις στον Ρόμπερτ Σάρβερ

Φοίνιξ Σανς: Η πώληση θα αποφέρει τουλάχιστον $2.5 δις στον Ρόμπερτ Σάρβερ

bet365

Ο Ρόμπερτ Σάρβερ δεν θα φύγει με άδεια χέρια από την Αριζόνα, αφού η πώληση των Φοίνιξ Σανς αναμένεται να φτάσει τουλάχιστον στα 2.5 δισεκατομμύρια δολάρια!

O Ρόμπερτ Σάρβερ εκδιώχθηκε από το NBA. Αλλά η... τιμωρία του θα τον κάνει πλουσιότερο. Ο ιδιοκτήτης των Φοίνιξ Σανς τιμωρήθηκε αρχικά με αποκλεισμό ενός έτους και πρόστιμο 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αλλά η έντονη κριτική που ασκήθηκε στο πρόσωπό του, αλλά και στη λιγκα για την αντιμετώπιση που είχε απέναντι στον Σάρβερ, τον υποχρέωσε να ανακοινώσει την πώληση τόσο των Φοίνιξ Σανς, όσο και των Φοίνιξ Μέρκιουρι.

Αυτό θα γίνει. Σχετικά γρήγορα. Αλλά ο Σάρβερ θα αποκτήσει ένα απίστευτο ποσό. Σύμφωνα με ειδικούς από την οικονομική ιστοσελίδα Forbes η πώληση αναμένεται να αποφέρει τουλάχιστον 2.5 δισεκατομμύρια δολάρια!

Ο Σάρβερ κατέχει το 35% των μετοχών, αλλά έχει τη δυνατότητα να πουλήσει όλο το πακέτο, αφού έχει οριστεί ως ο άνθρωπος που θα ολοκληρώσει τη συναλλαγή.

Πλέον, οι Σανς έχουν τη δυνατότητα να γίνουν η πιο ακριβή αγοροπωλησία στην ιστορία του NBA. Μέχρι στιγμής σε αυτή τη θέση βρίσκεται ο Τζο Τσάι και τα 3.2 δισεκατομμύρια που έχει δώσει για να αποκτήσει τους Μπρούκλιν Νετς. το 2019.

Η πιο πρόσφατη αγοροπωλησία στο ΝΒΑ αφορά τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ και τον Μαρκ Λόρι να πληρώνουν 1.5 δις.

 

NBA Τελευταία Νέα