Γιόκιτς: Συμφώνησε με τον Αντετοκούνμπο για τη δυσκολία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ

Γιόκιτς: Συμφώνησε με τον Αντετοκούνμπο για τη δυσκολία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ

Σταυρούλα Μουστακάτου
Γιόκιτς: Συμφώνησε με τον Αντετοκούνμπο για τη δυσκολία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ

bet365

Την δυσκολία στον τρόπο που παίζεται το μπάσκετ στην Ευρώπη τόνισε ο Νίκολα Γιόκιτς, συμφωνώντας απόλυτα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην σύγκριση με το ΝΒΑ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νίκολα Γιόκιτς βρέθηκαν στα παρκέ της άλλης πλευράς του Ατλαντικού και προσαρμόστηκαν για λίγο στα δεδομένα του Eurobasket προτού επιστρέψουν στο NBA, τους Μιλγουόκι Μπακς και τους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Greek Freak την ημέρα των δημοσιογράφων, ρωτήθηκε για την ευρωπαϊκή του εμπειρία και πέρα από όσα τόνισε για την Εθνική και την αγάπη του κόσμου για την ομάδα, χαρακτήρισε το ευρωπαϊκό μπάσκετ πιο δύσκολο.

Ίδια ερώτηση και για τον Νίκολα Γιόκιτς... που είδε την Σερβία να αποκλείεται νωρίτερα από το αναμενόμενο από τον θεσμό. «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Φυσικά, είναι λίγο λόγω των κανόνων. Λίγο με τους χώρους στο παρκέ, τη γραμμή του τριπόντου. Δεν υπάρχει παράβαση τριών δευτερολέπτων στην άμυνα. Οι διαστάσεις του γηπέδου είναι μικρότερες. Ο ψηλός μπορεί να είναι στο ζωγραφιστό. Ήταν μια νέα... παλιά εμπειρία. Δεν είχα παίξει για την Εθνική ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Όσο για το αν είναι πιο δύσκολο από το NBA, ο "Τζόκερ" απάντησε: «Είναι πιο δύσκολο; Ναι, γιατί νομίζω ότι πρέπει πραγματικά να έχεις γρήγορη σκέψη. Στο ΝΒΑ, αν περάσεις από τον αντίπαλο, μπορείς να δεις ότι έρχεται η βοήθεια. Στην Ευρώπη, η βοήθεια είναι πάντα εκεί. Έτσι, πρέπει να σκεφτείς και να παίξεις μπροστά. Είναι ενδιαφέρον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα