Γκριν για Γουέστμπρουκ: «Δεν ταιριάζει στο ρόστερ των Λέικερς»

Γκριν για Γουέστμπρουκ: «Δεν ταιριάζει στο ρόστερ των Λέικερς»

Δημήτρης Οικονόμου
Γκριν για Γουέστμπρουκ: «Δεν ταιριάζει στο ρόστερ των Λέικερς»

bet365

Πάντα αυθόρμητος και ατακαδόρος ο Ντρέιμοντ Γκριν, σχολίασε την παρουσία του Ράσελ Γουέστμπρουκ στο ρόστερ των Λέικερς και το κατά πόσο ο ΛεΜπρόν είχε λόγο στην απόκτησή του.

Οι Λέικερς είναι για ακόμα μία φορά στο προσκήνιο, μετά και τον ερχομό του Ντένις Σρέντερ, με τον Ντρέιμοντ Γκριν ωστόσο να σχολιάζει το περσινό... πάντρεμα με τον Γουέστμπρουκ.

Στο Λος Άντζελες ήδη γίνεται η συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα συνυπάρξουν στην περιφέρεια οι Σρέντερ, Μπέβερλι και Γουέστμπρουκ. Ήδη τα πρώτα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνουν λόγο για περιορισμό του Russ στη δεύτερη πεντάδα, χάνοντας τον ρόλο του starter, με τον Γκριν να θεωρεί πως το ταίριασμα Γουέστμπρουκ και ΛεΜπρόν ήταν λάθος εξ' αρχής.

«Σίγουρα ρωτήθηκε ο ΛεΜπρόν και συμφώνησε για τον ερχομό του Γουέστμπρουκ. Θα ήταν τρελός αν έλεγε όχι. Προσωπικά θεωρώ 100% ότι το ταίριασμα των δύο ήταν λάθος. Δεν πιστεύω ότι αν ρωτήσει κάποιος σήμερα τον Γουέστμπρουκ, θα του απαντήσει ότι δεν ταιριάζει στο ρόστερ των Λέικερς.

Παρόλα αυτά, δε σημαίνει πως αν μπορείς να αποκτήσεις τον Γουέστμπρουκ δε θα το κάνεις, διότι αν αυτή η επιλογή σου πετύχει θα είσαι φαβορί για πρωτάθλημα» ήταν τα λόγια του Γκριν, που πανηγύρισε στο φινάλε της περσινής σεζόν το τέταρτο δαχτυλίδι του με τους Γουόριορς.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα