Γουέστμπρουκ: Σκέψεις να έρχεται από τον πάγκο τη νέα σεζόν

Γουέστμπρουκ: Σκέψεις να έρχεται από τον πάγκο τη νέα σεζόν

Γιώργος Κούβαρης
Γουέστμπρουκ: Σκέψεις να έρχεται από τον πάγκο τη νέα σεζόν

bet365

Όπως μεταδίδουν στις ΗΠΑ είναι πολύ πιθανόν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ να μην ξεκινάει στη βασική πεντάδα των Λέικερς την επόμενη σεζόν.

Από τη στιγμή που οι Λέικερς πήραν την απόφαση να κρατήσουν -τελικά- τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και την ίδια ώρα «δυνάμωσαν» στην περιφέρεια με τους Πάτρικ Μπέβερλι και Ντένις Σρέντερ, αυτομάτως δημιουργήθηκαν ερωτηματικά αναφορικά με το ποιος θα ξεκινάει στα ματς της ομάδας.

Σύμφωνα ωστόσο με το «The Athletic» είναι το πιθανότερο σενάριο να έρχεται ο «Russ» από τον πάγκο την επόμενη αγωνιστική περίοδο: «Σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να έρχεται από τον πάγκο ο Γουέστμπρουκ» ανέφεραν χαρακτηριστικά. Το τι θα γίνει και τι όχι θα φανεί τον επόμενο μήνα, όταν και θα ξεκινήσει η σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο Γουέστμπρουκ ήταν «πενταδάτος» σε 78 ματς της περσινής σεζόν, έχοντας κατά μέσο όρο 18.5 πόντους, 7.4 ριμπάουντ, 7.1 ασίστ ενώ σούταρε με 44% εντός παιδιάς. Επιπλέον μέτρησε και 10 triple doubles. Νέος προπονητής στους Λέικερς είναι ο... μέχρι πρότινος βοηθός του Μπουντενχόλζερ στους Μιλγουόκι Μπακς, Ντάρβιν Χαμ, ο οποίος αντικατέστησε τον Φρανκ Βόγκελ.

 

NBA Τελευταία Νέα