Λέικερς: Απέκτησαν τον Πάτρικ Μπέβερλι (vid)

Λέικερς: Απέκτησαν τον Πάτρικ Μπέβερλι (vid)

Λέικερς: Απέκτησαν τον Πάτρικ Μπέβερλι (vid)

bet365

Ο Πάτρικ Μπέβερλι επιστρέφει στο Λος Άντζελες, αυτή τη φορά για να αγωνιστεί με τη φανέλα των Λέικερς. Στους Γιούτα Τζαζ οι Τάλεν Χόρτον-Τάκερ και Στάνλεϊ Τζόνσον.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ξεκίνησαν τις κινήσεις τους. Και η πρώτη, μετά τη διαφαινόμενη παραμονή του Καϊρί Ίρβινγκ στους Μπρούκλιν Νετς, είναι η απόκτηση του Πάτρικ Μπέβερλι.

Ο 34χρονος γκαρντ έρχεται στους Λέικερς για να προσθέσει αυτό που ξέρει καλύτερα: την περιφερειακή άμυνα και φυσικά έναν παίκτη που αγωνίζεται πάντα στο... κόκκινο.

Ο Μπέβερλι είχε καταλήξει στους Γιούτα Τζαζ στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Ρούντι Γκομπέρ, αλλά ουσιαστικά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα τους. Την αντίθετη διαδρομή ακολούθησαν οι Τάλεν Χόρτον-Τάκερ και Στάνλεϊ Τζόνσον, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε καμία επιλογή από το Draft.

Το αρνητικό παρελθόν με τον Γουέστμπρουκ!

Το νέο απόκτημα των Λέικερς έχει μία μακρά ιστορία κόντρας με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος παραμένει στο ρόστερ, δίχως κανείς να είναι σίγουρος αν η νέα σεζόν θα τον βρει εκεί.

Σε μία περσινή αναμέτρηση των Λέικερς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ο Μπέβερλι - αναφερόμενος στον Γουέστμπρουκ - είχε κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση με το κλείσιμο της μύτης του, αφού κόμπαζε ότι ο παίκτης των Λέικερς είναι «σκουπίδι» και «βρωμάει».

Βέβαια, η κόντρα τους δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού υπάρχουν αντεγκλήσεις που ξεκινούν ακόμη και πριν από μία δεκαετία!

 

NBA Τελευταία Νέα