NBA, Λέικερς: Σε επαφή με πέντε ομάδες για τον Γουέστμπρουκ

NBA, Λέικερς: Σε επαφή με πέντε ομάδες για τον Γουέστμπρουκ

Newsroom
NBA, Λέικερς: Σε επαφή με πέντε ομάδες για τον Γουέστμπρουκ

bet365

Οι Λέικερς φαίνεται πως έχουν ανοίξει... πολλά μέτωπα όσον αφορά την μετακίνηση του Ράσελ Γουέστμπρουκ που προς το παρόν μένει στάσιμη.

Η τρικυμία που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του Ράσελ Γουέστμπρουκ και την ανταλλαγή του ή μη που θα σημάνει το τέλος από τους Λέικερς δεν έχει τελειωμό. Ο ερχομός του Πάτρικ Μπέβερλι άνοιξε ακόμη περισσότερο τον δρόμο για κάποιον άλλο προορισμό.

Τα αμερικανικά Μέσα εξακολουθούν να μεταδίδουν πως η πορεία του Γουέστμπρουκ με τους «λιμνάνθρωπους» θα πρέπει να μένει στο παρελθόν. Με το "μήνυμα" να περνά και από την ιδιοκτήτρια της ομάδας, Τζίνι Μπας, που δήλωσε πως «ήταν ο καλύτερος παίκτης των Λέικερς την περσινή σεζόν».

Τα δεδομένα που έρχονται από το HoopsWire και τον δημοσιογράφο Σαμ Αμίκο... μιλούν για επαφές του Ρομπ Πελίνκα με τουλάχιστον πέντε ομάδες όσον αφορά την υπόθεση του Γουέστμπρουκ.

«Το φετινό καλοκαίρι, ο Πελίνκα έχει μιλήσει με τουλάχιστον πέντε αντίπαλες ομάδες για τον Γουέστμπρουκ, σύμφωνα με πηγές του HoopsWire. Οι Λέικερς όμως δεν φαίνεται να είναι κοντά σε κάποια λύση και ο παίκτης είναι πιθανό να γυρίσει στην ομάδα τουλάχιστον για την αρχή της σεζόν» είπε ο ίδιος.

Σε κάθε περίπτωση, η μετακίνηση του έμπειρου γκαρντ έχει εξελιχθεί σε σίριαλ και ο νέος (αν αυτό υπάρξει) σταθμός θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα