Τζίνι Μπας: «Ο Γουέστμπρουκ ήταν ο καλύτερος παίκτης των Λέικερς την περσινή σεζόν»

Τζίνι Μπας: «Ο Γουέστμπρουκ ήταν ο καλύτερος παίκτης των Λέικερς την περσινή σεζόν»

Τζίνι Μπας: «Ο Γουέστμπρουκ ήταν ο καλύτερος παίκτης των Λέικερς την περσινή σεζόν»

bet365

Μπορεί να μάζεψε αρκετές από τις ευθύνες για την αποτυχημένη σεζόν των Λέικερς, ωστόσο ο Ράσελ Γουέστμπρουκ φαίνεται πως έχει κερδίσει την εκτίμηση της ιδιοκτήτριας, Τζίνι Μπας!

Οι φήμες περί ανταλλαγής του Ράσελ Γουέστμπρουκ από τους Λος Άντζελες Λέικερς έχουν κάνει την εμφάνισή τους με την έναρξη της offseason.

Ο ερχομός του Μπέβερλι δε, τις πολλαπλασίασε, καθώς το ιστορικό τους έχει μία σφοδρή αντιπαράθεση. Ωστόσο η Τζίνι Μπας, ιδιοκτήτρια των «λιμνανθρώπων» άφησε άναυδους όλους όσους πίστευαν ότι ο Γουέστμπρουκ πραγματοποίησε μία πολύ κακή σεζόν και τον ανέφερε, σε συνέντευξή της στο «Athletic» ως τον καλύτερο παίκτη των Λέικερς για τη χρονιά που μας πέρασε.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ο Γουέστμπρουκ αποτέλεσε τον καλύτερο παίκτη μας πέρσι. Έπαιξε αρκετά σε κάθε παιχνίδι, δούλεψε σκληρά. Θα ήθελα πολύ να δω πώς θα ήταν η ομάδα αν έμενε υγιής. Είναι δύσκολο να κερδίσουμε με τον Ντέιβις εκτός λόγω τραυματισμού, ακόμα και ο ΛεΜπρόν έχασε πολλά ματς ως τραυματίας. Αλλά ο Ρας ήτανκάθε βράδυ εκεί».

Ο Γουέστμπρουκ σε 78 παιχνίδια τη σεζόν 2021-22 σκόραρε 18.5 πόντους με μόλις 29.8% από το τρίποντο, μοίρασε 7.1 ασίστ και μάζεψε 7.4 ριμπάουντ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα