Σέλτικς: Ο Καρμέλο στα «ραντάρ» τους μετά τον τραυματισμό του Γκαλινάρι

Σέλτικς: Ο Καρμέλο στα «ραντάρ» τους μετά τον τραυματισμό του Γκαλινάρι

Σταυρούλα Μουστακάτου
Σέλτικς: Ο Καρμέλο στα «ραντάρ» τους μετά τον τραυματισμό του Γκαλινάρι

bet365

Οι Μπόστον Σέλτικς φαίνεται πως βλέπουν στο πρόσωπο του Καρμέλο Άντονι τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ντανίλο Γκαλινάρι για όσο ο Ιταλός θα αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Η... Οδύσσεια του Ντανίλο Γκαλινάρι το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε με τον ίδιο να γίνεται trade καταλήγοντας στου Σαν Αντόνιο Σπερς, από τους οποίους έμεινε ελεύθερος για να συμφωνήσει και να ενταχθεί στους Σέλτικς.

Ο Ιταλός φόργουορντ μετακόμιζε στη Βοστώνη με περγαμηνές και θα ήταν έτοιμος να συμβάλει στην προσπάθεια της ομάδας του μετά την παρουσία του στο Eurobasket 2022 με την Εθνική. Ωστόσο, τραυματίστηκε... στου δρόμου τα μισά με το πρόβλημα στον μηνίσκο να δημιουργεί ερωτηματικά για την κατάστασή του στις αρχές της νέας σεζόν στο ΝΒΑ και το summer camp προετοιμασίας.

Για αυτόν τον λόγο οι Σέλτικς φέρονται να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην περίπτωση του Καρμέλο Άντονι, σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα και τον δημοσιογράφο Μπράντον Ρόμπινσον. Ο βετεράνος φόργουορντ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και προπονείται για να διατηρηθεί στο κατάλληλο επίπεδο περιμένοντας την πρόταση για τον επόμενο σταθμό του.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να αποτελέσει μία λύση -έστω και προσωρινή- που θα αντικαταστήσει επάξια τον Γκαλινάρι την περίοδο της αποθεραπείας του.

 

NBA Τελευταία Νέα