Γιούτα Τζαζ: Οι Νικς προσέφεραν Μπάρετ και δύο pick για τον Μίτσελ αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση

Δημήτρης Οικονόμου
Γιούτα Τζαζ: Οι Νικς προσέφεραν Μπάρετ και δύο pick για τον Μίτσελ αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση

bet365

Η νέα πρόταση των Νικς για να κάνουν κάτοικο Νέας Υόρκης τον Μίτσελ περιείχε τον Αρ Τζέι Μπάρετ, όμως η απάντηση των Γιούτα Τζαζ ήταν ξανά αρνητική.

Μπορεί τα σενάρια για τον Κέβιν Ντουράντ να έχουν πάψει, μετά την παραμονή του προς ώρας στο Μπρούκλιν, ωστόσο το trade του Ντόνοβαν Μίτσελ είναι ακόμα ανοιχτό, με τους Νικς να ψάχνουν τρόπο να το πετύχουν, συναντώντας άλλη μία αρνητική απάντηση από τους Τζαζ.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Νέας Υόρκης προσέφερε στη Γιούτα δύο unprotected picks πρώτου γύρου στο Draft, αλλά και τον Αρ Τζέι Μπάρετ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σαμς Σαράνια.

Ωστόσο αυτό το σενάριο δεν ικανοποίησε τα θέλω των Τζαζ, ως ένα πακέτο παραχώρησης του Ντόνοβαν Μίτσελ και ο Ντάνι Έιντζ περιμένει κάτι καλύτερο για να παραχωρήσει τον σταρ του, στον βωμό του rebuilding. Ο Μπάρετ, μάλιστα, υπέγραψε πριν ένα 24ωρο το νέο του συμβόλαιο με τους Νικς, επεκτείνοντας τη συνεργασία του μαζί τους για την επόμενη τετραετία, κάτι που ίσως να δείχνει... παραίτηση από την υπόθεση Μίτσελ για τους Νεοϋορκέζους.

Θυμίζουμε πως αρχικά ο Έιντζ είχε ζητήσει επτά pick πρώτου γύρου και παίκτες ως αντάλλαγμα, όμως ο χρόνος ως την έναρξη της προετοιμασίας αρχίζει σταδιακά να πιέζει και δεν υπάρχει ακόμα κάποιο deal...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

NBA Τελευταία Νέα