Γιούτα Τζαζ: Ζήτησαν από τους Νικς επτά pick πρώτου γύρου για τον Μίτσελ

Γιούτα Τζαζ: Ζήτησαν από τους Νικς επτά pick πρώτου γύρου για τον Μίτσελ

bet365

Οι απαιτήσεις των Τζαζ είναι αυτές που μέχρι στιγμής έχουν βάλει φρένο στη μετακίνηση του Ντόνοβαν Μίτσελ προς Νέα Υόρκη, ωστόσο ακόμα υπάρχει χρόνος για διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Το όνομα του Ντόνοβαν Μίτσελ είναι πρώτο στη λίστα των Νιου Γιορκ Νικς για μία ανταλλαγή που θα φέρει ακόμα περισσότερη λάμψη στο «Maddison Square Garden». Ωστόσο ο CEO των Γιούτα Τζαζ, Ντάνι Έιντζ είναι γνωστός για τις διαπραγματευτικές του ικανότητες και οι δικές του υψηλές απαιτήσεις έφεραν τις διαπραγματεύσεις σε τέλμα.

Όπως αναφέρει η New York Post, οι Τζαζ είχαν ζητήσει επτά pick πρώτου γύρου για τον Μίτσελ, μαζί με ορισμένους παίκτες. Φυσικά αυτό δεν έγινε δεκτό από τους Νικς, ωστόσο η προσπάθεια συνεχίζει να γίνεται.

Ο Τιμποντό ενδιαφέρεται ακόμα για τον Μίτσελ και φαίνεται πως προτιμά να δώσει η ομάδα του τον Μπάρετ αντί για τον Γκριμς σε μία πιθανή ανταλλαγή. Οι διαπραγματεύσεις φυσικά έχουν ένα χρονικό όριο, αφού όπως φαίνεται ο Έιντζ δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει παρά μόνο μέχρι την έναρξη του προπονητικού καμπ των Τζαζ, με την ομάδα της Νέας Υόρκης να έχει ανταγωνισμό, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα