Νικς: Ανανέωση τετραετίας για τον Μπάρετ, «σκιές» στην υπόθεση Μίτσελ

Νικς: Ανανέωση τετραετίας για τον Μπάρετ, «σκιές» στην υπόθεση Μίτσελ

Νικς: Ανανέωση τετραετίας για τον Μπάρετ, «σκιές» στην υπόθεση Μίτσελ

bet365

Ο Αρ Τζέι Μπάρετ θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος των Νικς, αφού έφτασε σε συμφωνία για τετραετή ανανέωση του... rookie συμβολαίου του έναντι 120 εκατομμυρίων δολαρίων, δημιουργώντας... σκιές στη μετακίνηση του Μίτσελ.

Οι Νικς είχαν μπει για τα καλά στο... κόλπο για την απόκτηση του Ντόνοβαν Μίτσελ. Ο περιζήτητος για το φετινό καλοκαίρι παίκτης των Τζαζ δεν είχε ξεφύγει από το στόχαστρό τους και το πακέτο ανταλλαγής που είχε ετοιμάσει η ομάδα της Νέας Υόρκης ήταν κάτι παραπάνω από ελκυστικό, αλλά με «ημερομηνία λήξης».

Οι απαιτήσεις της Γιούτα ήταν υψηλές και μέσα στις προτιμήσεις των ανθρώπων της προκειμένου να παραχωρήσουν τον Spida ήταν και ο Άρ Τζέι Μπάρετ. Ωστόσο, το όνομά του, πλέον, δεν βρίσκεται στις λίστες ανταλλαγής αλλά σε αυτές των ανανεώσεων.

Ο 22χρονος άσος των Νικς ολοκλήρωνε το rookie συμβόλαιό του και έλαβε πρόταση ανανέωσης με την συμφωνία να αφορά τέσσερα χρόνια έναντι 120 εκατομμυρίων δολαρίων. Και Έγραψε ιστορία! Πρώτον γιατί έγινε ο πρώτος 20άρης στα χρονικά του franchise που αγγίζει το φράγμα... των 100, αλλά και επειδή ήταν το μοναδικό pick της Νέας Υόρκης που εξασφάλισε την παραμονή του μετά το αρχικό του διάστημα.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μπάρετ, που έγινε γνωστή μέσω του Έιντριαν Βοϊναρόφσκι στο ESPN, φέρνει ερωτηματικά και... σύννεφα πάνω από την μετακίνηση Μίτσελ, χωρίς να αποκλείεται η προσφορά ενός νέου πακέτου.

Ο Μπάρετ έκλεισε την σεζόν 2021/22 ως ένα από τα βασικά γρανάζια των Νεοϋορκέζων, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στα παιχνίδια του 20 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 3 ασίστ σουτάροντας με 40.8%

 

NBA Τελευταία Νέα