Μίτσελ: Σκέψεις Λέικερς και Νετς να... παλέψουν για τον σταρ των Τζαζ

Νίκος Καρφής
Μίτσελ: Σκέψεις Λέικερς και Νετς να... παλέψουν για τον σταρ των Τζαζ

bet365

Λέικερς και Νετς έχουν στο ραντάρ τους τον Ντόνοβαν Μίτσελ.

Τώρα που το... σίριαλ με τον Κέβιν Ντουράντ έφτασε στο τέλος του και ο ΚD παραμένει στους Νετς, ο Ντόνοβαν Μίτσελ αποτελεί το πιο καυτό όνομα της offeseason αφού συνδέεται με αρκετές ομάδες.

Οι Νικς συνεχίζουν την προσπάθεια για να τον φέρουν στη Νέα Υόρκη μέσω ανταλλαγής, όμως ούτε η τελευταία τους προσφορά, ικανοποίησε τους Μορμόνους. Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Arizona Sports, τόσο οι Λέικερς όσο και οι Νετς σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μπουν στη διεκδίκηση για τον Spida.

Πάντως από την πλευρά του Μπρούκλιν, σίγουρα θα πρέπει να θυσιαστεί σίγουρα ο Μπεν Σίμονς, ενώ μένει να δούμε αν τελικά η ομάδα θα κρατήσει τον Κάιρι Ίρβινγκ. Για τους Λέικερς που έχουν στο ρόστερ ΛεΜπρόν, Ντέιβις και Γουέστμπρουκ, ίσως ο Russ να μην χωράει με το βαρύ συμβόλαιο που έχει, αν πατήσουν το...κουμπί για να φέρουν τον σταρ των Τζαζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα