Πιτίνο: «Ομάδα πρωταθλήματος οι Νετς των Ντουράντ-Ίρβινγκ, ο Σίμονς είναι ο Ντρέιμοντ Γκριν»

Πιτίνο: «Ομάδα πρωταθλήματος οι Νετς των Ντουράντ-Ίρβινγκ, ο Σίμονς είναι ο Ντρέιμοντ Γκριν»

Πιτίνο: «Ομάδα πρωταθλήματος οι Νετς των Ντουράντ-Ίρβινγκ, ο Σίμονς είναι ο Ντρέιμοντ Γκριν»

bet365

Ο Ρικ Πιτίνο παραχώρησε συνέντευξη στο πλαίσιο της παραμονής του Κέβιν Ντουράντ στους Νετς βάζοντας ψηλά τον πήχη για την ομάδα του Μπρούκλιν.

Ο Κέβιν Ντουράντ συναντήθηκε με την διοίκηση και τον προπονητή των Μπρούκλιν Νετς αποφασίζοντας τελικά να δώσει συνέχεια στην συνεργασία του με την ομάδα. Έχοντας στο πλευρό του και τον Καϊρί Ίρβινγκ με τον οποίο ξεκίνησαν τις από κοινού προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν στο ΝΒΑ και σταμάτησαν όλα τα σενάρια γύρω από τα ονόματά τους.

Για την ομάδα που έχει δημιουργηθεί και ξεκινάει μία χρονιά με νέους όρους μίλησε ο Ρικ Πιτίνο σε διαδικτυακή του συνέντευξη στο NJ. Ο Hall of Famer που έχει αφήσει την σφραγίδα του στο NCAA και πλέον προπονεί το Iona, πέρασε από τους πάγκους των Νικς και των Σέλτικς στην κορυφαία Λίγκα.

Επιθυμώντας να σχολιάσει το γεγονός της παραμονής του Κέβιν Ντουράντ και το τί σημαίνει αυτό για το Μπρούκλιν, δήλωσε πως οι Νετς με το δίδυμο Uncle Drew-KD μπαίνουν στη λίστα των διεκδικητών του πρωταθλήματος. Ειδικά από την στιγμή που έχουν στο πλευρό του έναν παίκτη σαν τον Μπεν Σίμονς...

«Είναι ομάδα με ποιότητα πρωταθλήματος. Αν έχεις τρεις σπουδαίους παίκτες, θα τραυματιστούν, θα χάσουν κάποια παιχνίδια. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτοί που είναι στον πάγκο από τέταρτοι έως όδγοοι μπορούν να παίξουν αυτόν τον ρόλο επειδή θα τραυματιστούν και στην περίπτωση ορισμένων από τα παιδιά στους Νετς, χάνουν πολλά παιχνίδια. Πρέπει να σιγουρευτείς ότι το 4-8 μπορεί να παίξει και δεν γίνεται καλύτερο από τον Καϊρί και τον Κέβιν Ντουράντ.

Αυτοί είναι δύο από τους πιο εκρηκτικούς και επιθετικούς μπασκετμπολίστες που υπάρχουν στο ΝΒΑ και αν ο Σίμονς είναι υγιής, είναι ένας εξαιρετικός πλέι μέικερ και είναι ένας σπουδαίος αμυντικός παίκτης. Οπότε αυτή είναι μια σπουδαία ομάδα. Δεν ξέρω ποιοι έχουν 4-8 αλλά αυτό θα είναι βασικό συστατικό για το αν μπορεί να κερδίσει ένα πρωτάθλημα».

Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδώσει στον άλλοτε παίκτη των Φιλαδέλφεια Σίξερς, που έχασε την περασμένη σεζόν αγωνιστικά, τα... σκήπτρα του Ντρέιμοντ Γκριν και όσα προσφέρει εκείνος στο παρκέ.

«Κάθε ομάδα χρειάζεται έναν Ντρέιμοντ Γκριν και νομίζω ότι ο Σίμονς πιθανότατα θα υπηρετήσει αυτόν τον ρόλο. Είναι ο πλέι μέικερ, είναι ο παίκτης που θα παίξει άμυνα...» είπε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα