Καμπάτσο: «Δε λέω όχι στη Ρεάλ, όμως προτεραιότητά μου είναι το NBA»

Newsroom
Καμπάτσο: «Δε λέω όχι στη Ρεάλ, όμως προτεραιότητά μου είναι το NBA»

bet365

Το μόνο που σκέφτεται ο Φακούντο Καμπάτσο είναι η παραμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες και το NBA, παρά το δεδομένο ενδιαφέρον της Ρεάλ να τον ξαναφέρει στη Μαδρίτη.

Ο Φακούντο Καμπάτσο παραμένει χωρίς ομάδα στο NBA και όπως είναι γνωστό, η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει κάποια έξτρα κίνηση μόνο για εκείνον.

Για τον Αργεντίνο γκαρντ, πάντως, προτεραιότητα είναι το NBA, όπως δήλωσε ξεκάθαρα σε μέσο της πατρίδας του. Μπορεί να είναι αυτήν τη στιγμή ένας unrestricted free agent, αφού το Ντένβερ επέλεξε να μην ενεργοποιήσει εκ νέου το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν, ωστόσο ο ίδιος θα προσπαθήσει να μείνει κάτοικος Ηνωμένων Πολιτειών.

«Θέλω να μείνω στο NBA, νομίζω ότι έδειξα ότι μπορώ να ανταγωνιστώ όταν είμαι στα καλύτερά μου, όταν μου δίνουν αυτοπεποίθηση και νιώθω μέρος του rotation. Στην πραγματικότητα, ήμουν starter στα πρώτα μου πλέι οφ σε κάθε παιχνίδι εκτός από το τελευταίο, και έπαιξα πολύ στην κανονική περίοδο.

Νιώθω παίκτης του ΝΒΑ και θέλω να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο. Σε κρατάει σε εγρήγορση γιατί όλα μπορούν να συμβούν. Δε λέω όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που λέω είναι ότι η προσοχή είναι στραμμένη στο ΝΒΑ. Είναι η πρώτη μου επιλογή».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα