Καρμέλο Άντονι: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του με τίτλο «Seven»

Καρμέλο Άντονι: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του με τίτλο «Seven»

Δημήτρης Οικονόμου
Καρμέλο Άντονι: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του με τίτλο «Seven»

bet365

Ο Καρμέλο Άντονι γίνεται πρωταγωνιστής σε ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τη ζωή του, που τιτλοφορείται ως «Seven» και θα έχει διάρκεια τεσσάρων επεισοδίων.

«Είναι η ώρα να πω τη δική μου αλήθεια» αναφέρει ο Καρμέλο Άντονι. Ο βετεράνος φόργουορντ μπορεί ακόμα να μην έχει βρει συμβόλαιο και να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους Νάγκετς να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, ωστόσο η απόφαση για να γυριστεί το ντοκιμαντέρ της ζωής του έχει ήδη παρθεί.

Μπορεί ο τίτλος «Seven» να παραπέμπει λίγο σε Μπραντ Πιτ και Μόργκαν Φρίμαν, όμως η αλήθεια είναι πως προέρχεται από τον αριθμό «7» που φορούσε ο Μέλο από την αρχή της καριέρας του.

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες πρόκειται για μία σειρά τεσσάρων επεισοδίων, που ξεκινά από τα παιδικά χρόνια του Άντονι, δείχνοντας όλες τις δυσκολίες και τις άσχημες στιγμές που αντιμετώπισε για να γίνει 10 φορές All Star στο NBA. Το ντοκιμαντέρ ξεπερνά τα όρια του παρκέ και δείχνει τον τρόπο που ο Καρμέλο ζει την καθημερινότητά του, όντας ένας τόσο δημοφιλής παίκτης των παρκέ.

«Θέλω επιτέλους όσοι το δουν να έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα πάντα για το ταξίδι μου, μέσα από τη δική μου οπτική» αναφέρει ο Melo, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστή κάποια ημερομηνία για την πρώτη προβολή προς το παρόν.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα