NBA: Ίρβινγκ και Γουέστμπρουκ προπονούνται μαζί (vid)

NBA: Ίρβινγκ και Γουέστμπρουκ προπονούνται μαζί (vid)

bet365

Καϊρί Ίρβινγκ και Ράσελ Γουέστμπρουκ προπονούνται μαζί για τη νέα σεζόν αφήνοντας στην άκρη τις φήμες για trade μεταξύ Νετς και Λέικερς.

Το περασμένο διάστημα κινήθηκε έντονα στο προσκήνιο του NBA η φημολογία πως υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των Λέικερς και των Νετς για πιθανή ανταλλαγή που έφερνε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ στο Μπρούκλιν και τον Καϊρί Ίρβινγκ δίπλα στον άλλοτε συμπαίκτη του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Μάλιστα, ο Uncle Drew φέρεται να έχει ως προτεραιότητα το Λος Άντζελες σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα του και τα ταραγμένα νερά που έχουν δημιουργηθεί μετά τα δημοσιεύματα για την ειδική μεταχείριση που ζήτησε, αλλά και την άποψη για τον προπονητή και τον GM του Μπρούκλιν, την οποία διέψευσε η μάνατζέρ του.

Πάντως, όσο... η καταληκτική ημερομηνία του Γουέστμπρουκ για να βρει το νέο του σταθμό τρέχει, εκείνος και ο Ίρβινγκ κάνουν μαζί τις προπονήσεις τους για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την επόμενη σεζόν. Βρίσκονται στο Νιου Ίνγκλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών και συνεχίζουν τις σκληρές ασκήσεις στο παρκέ περιμένοντας το πρώτο τζάμπολ της σεζόν!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

 

NBA Τελευταία Νέα