Λέικερς: Διατεθειμένοι να προσφέρουν τα δύο pick πρώτου γύρου για χάρη του Ίρβινγκ

Δημήτρης Οικονόμου
Λέικερς: Διατεθειμένοι να προσφέρουν τα δύο pick πρώτου γύρου για χάρη του Ίρβινγκ

bet365

Τα δύο pick πρώτου γύρου που έχουν οι Λέικερς στη διάθεσή τους μπαίνουν στο τραπέζι των συζητήσεων, για να πείσουν τους Μπρούκλιν Νετς και να φέρουν στο Λος Άντζελες τον Καϊρί Ίρβινγκ.

Μπροστά σε μεγάλες αποφάσεις φαίνεται πως βρίσκονται οι Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς πρόκειται να βάλουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τα δύο pick πρώτου γύρου που έχουν στη διάθεσή τους για λογαριασμό του Ίρβινγκ.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συζήτησε με τον Ρομπ Πελίνκα και τον Ντάρβινγκ Χαμ. Ο GM των Λέικερς υποσχέθηκε στον Τζέιμς μία ανταγωνιστική ομάδα για όσο εκείνος βρίσκεται στο Λος Άντζελες και αυτός είναι και ο λόγος που οδηγεί σε μία τέτοια απόφαση, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Νέας Υόρκης.

Οι «λιμνάνθρωποι» θα κάνουν τα πάντα για να χτίσουν ένα σύνολο που μπορεί να διεκδικήσει το δαχτυλίδι και ένεκα τούτου, τα pick πρώτου γύρου του 2027 και του 2029 θα προσφερθούν για να τελεσφορήσει το deal με τον Ίρβινγκ.

Το «εμπόδιο» που λέγεται Γουέστμπρουκ

Από την πλευρά των Νετς ήταν πάντοτε προτεραιότητα ο Κέβιν Ντουράντ και η δική του ανταλλαγή, όμως με δεδομένο πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα, οι Λέικερς μπορούν να ασκήσουν πίεση για τον Καϊρί. Άλλωστε η σχέση του με τον ΛεΜπρόν και η προτεραιότητα που έχει θέσει για να βρεθεί στο Λος Άντζελες σε περίπτωση που φύγει από το Μπρούκλιν είναι δύο δεδομένα. Ακόμα και έτσι βέβαια, τα εμπόδια είναι αρκετά, αφού οι Νετς δεν έχουν διάθεση να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον Γουέστμπρουκ, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να εμπλακεί και μία τρίτη ομάδα σε ένα ενδεχόμενο trade...

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα