Κέβιν Λοβ: «Ο Κόμπι εξίταρε τους οπαδούς περισσότερο από τον ΛεΜπρόν»

Κέβιν Λοβ: «Ο Κόμπι εξίταρε τους οπαδούς περισσότερο από τον ΛεΜπρόν»

Newsroom
Κέβιν Λοβ: «Ο Κόμπι εξίταρε τους οπαδούς περισσότερο από τον ΛεΜπρόν»

bet365

Τη δική του θέση στο ερώτημα «ποιος από τους Κόμπι Μπράιαντ ή ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε μεγαλύτερο... γκελ στους φανς του NBA» πήρε ο Κέβιν Λοβ.

Ο Κέβιν Λοβ είναι ένας από τους παίκτες που είχε την τύχη να αγωνιστεί στο πλάι τόσο του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Κλίβελαντ, όσο και με τον Κόμπι Μπράιαντ στην Team USA. Γνωρίζει, λοιπόν, πολύ καλά τον τρόπο που έβγαζαν τον καλύτερο εαυτό των συμπαικτών τους αλλά και τι σήμαινε η παρουσία τους για τον κόσμο.

Μάλιστα ο Λοβ πήρε ξεκάθαρη θέση στο δίλημμα μεταξύ των δύο. «Ο Κόμπι είναι ο παίκτης που έκανε περισσότερο... πάταγο και εξίταρε τους οπαδούς. Δε χωράει αμφιβολία πως και ο ΛεΜπρόν είναι δημοφιλής αλλά ήμασταν μία superteam που όλοι περίμεναν να πάμε στους τελικούς του NBA και είχαμε δυνατότητα να κερδίσουμε τον τίτλο. Όταν μπήκα για πρώτη φορά στη λίγκα, δεν είχε σημασία αν ήταν απλώς μία Τρίτη στη Μινεσότα, αν ερχόταν ο Κόμπι ξυπνούσε η πόλη».

Η σύγκριση μεταξύ των δύο υπήρχε και πιθανότατα να υπάρχει και στο μέλλον, όμως παρά το θέαμα που προσφέρει ο Τζέιμς, δε φαίνεται πως κατάφερε να υπερκεράσει τη δημοφιλία του «Black Mamba».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα