Ντοκ Ρίβερς: «Ο Χάρντεν δουλεύει πολύ σκληρά στην off-season»

Ντοκ Ρίβερς: «Ο Χάρντεν δουλεύει πολύ σκληρά στην off-season»

Δημήτρης Οικονόμου
Ντοκ Ρίβερς: «Ο Χάρντεν δουλεύει πολύ σκληρά στην off-season»

bet365

Για την πιθανότητα του tampering αλλά και τη δουλειά του Τζέιμς Χάρντεν που στοχεύει σε ένα δαχτυλίδι με τους Φιλαδέλφεια 76ers μίλησε ο Ντοκ Ρίβερς.

Ο Ντοκ Ρίβερς νιώθει απόλυτα σίγουρος πως οι Φιλαδέλφεια 76ers δεν έχουν κάνει τίποτα παράνομο στην περίπτωση του Τζέιμς Χάρντεν. Η ομάδα ελέγχεται για την πιθανότητα του tampering, όσον αφορά το νέο συμβόλαιο του «μούσια» αλλά και τις συμφωνίες με Τάκερ και Χάουζ, όμως τόσο ο Ντοκ, όσο και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Νταρίλ Μόρεϊ ισχυρίζονται πως δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για τις προθέσεις του.

Μάλιστα ο κόουτς των Σίξερς κάνει γνωστό πως ο Μόρεϊ του απάντησε «έχουμε πέντε ώρες μπροστά μας για να δούμε τι θα γίνει», όταν εκείνος τον ρώτησε για το μέλλον του Χάρντεν, ο οποίος εν τέλει παραμένει στη Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα δεν αρνείται πως ο στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την παρουσία του Εμπίντ και τον ερχομό του Τάκερ να δείχνουν φανερά προς αυτήν την κατεύθυνση. Κάτι που φαίνεται επίσης από τη δουλειά που κάνει κατά τη διάρκεια της off-season, καθώς δεν ήταν δα και λίγες οι φορές στο παρελθόν που το καλοκαίρι... παρατούσε το σώμα του.

«Ο Χάρντεν δουλεύει πολύ σκληρά, μπορώ να το διαβεβαιώσω. Προπονείται με τους γυμναστές του και είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Τον είδα πριν από μερικές ημέρες και δείχνει έτοιμος» αναφέρει ρητά ο Ντοκ Ρίβερς.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα