Χάρντεν: Υπέγραψε στους Σίξερς και έστειλε μήνυμα πρωταθλήματος

Χάρντεν: Υπέγραψε στους Σίξερς και έστειλε μήνυμα πρωταθλήματος

Χάρντεν: Υπέγραψε στους Σίξερς και έστειλε μήνυμα πρωταθλήματος

bet365

Οι Σίξερς παρουσίασαν τις υπογραφές τους με τον Τζέιμς Χάρντεν με τον «Μούσια» να δίνει σύνθημα πρωταθλήματος δίπλα στον Εμπίντ.

Η Φιλαδέλφεια θα συνεχίσει να απολαμβάνει το δίδυμο Τζοέλ Εμπίντ-Τζέιμς Χάρντεν στο παρκέ τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2024. Ο «Μούσιας» αποδέχτηκε τη βελτιωμένη πρόταση των Σίξερς και παρέμεινε στην ομάδα έναντι 68.6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Λίγες ώρες νωρίτερα, αυτό πήρε και επίσημη μορφή, με τους 76ers να ανακοινώνουν τον Χάρντεν με μία φωτογραφία από την υπογραφή του, αλλά και ένα βίντεο με στιγμές του με τον θηριώδη σούπερ σταρ και συμπαίκτη του.

Ο βετεράνος γκαρντ έστειλε μήνυμα στους φίλους της ομάδας αλλά και τον ίδιο τον οργανισμό τονίζοντας πως το περιβάλλον είναι ό,τι ζητούσε για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

«Εδώ θέλω να είμαι. Εδώ θέλω να κερδίσω και νομίζω ότι έχουμε τα κομμάτια για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Από την πρώτη μου μέρα με τον οργανισμό των 76ers, η ομάδα και οι οπαδοί με βοήθησαν να νιώσω σαν στο σπίτι μου εδώ στη Φιλαδέλφεια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα χτίσω από την περασμένη σεζόν και ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο με τα παιδιά και να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Χάρντεν πάντως πρόσφατα δήλωνε πως θα είναι εντάξει με το να πάρει λιγότερα χρήματα στο υπόλοιπο της καριέρας του, αρκεί να είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, κάτι που πιστεύει πως μπορεί να κάνει με την ομάδα των Σίξερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα