Σίξερς: Έρευνα του ΝΒΑ για tampering λόγω... Χάρντεν, Τάκερ και Χάουζ

Σίξερς: Έρευνα του ΝΒΑ για tampering λόγω... Χάρντεν, Τάκερ και Χάουζ

Σίξερς: Έρευνα του ΝΒΑ για tampering λόγω... Χάρντεν, Τάκερ και Χάουζ

bet365

Το ΝΒΑ ξεκινάει έρευνα στους Φιλαντέλφεια Σίξερς θεωρώντας ότι μπορεί να υπήρξε... συμφωνία πριν από την 1η Ιουλίου με τρεις παίκτες ώστε να μπορεί η ομάδα να κινηθεί πιο εύκολα στην Free Agency.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση που αποκάλυψε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι στο ESPN για έρευνα του ΝΒΑ στους Φιλαντέλφεια Σίξερς.

Συγκεκριμένα θεωρεί η διοργανώτρια αρχή ότι ενδεχομένως να έχει υπάρξει πιθανή παραβίαση αναφορικά με τις συμφωνίες της ομάδας με τους Τζέιμς Χάρντεν, Πι Τζέι Τάκερ και Ντάνουελ Χάουζ! Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με την άρνηση του Χάρντεν να κάνει opt in στα 47,4 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2022-23 αλλά αντίθετα να δεχτεί μείωση μισθού σε μια νέα διετής συμφωνία, ύψους 68 εκατομμυρίων δολαρίων. Και πιο συγκεκριμένα εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχει προφορική συμφωνία για ένα συμβόλαιο στο μέλλον, το οποίο θα παραβίαζε τους κανόνες συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Ο λόγος της έρευνας έχει να κάνει με την πιθανότητα του tampering, όπερ σημαίνει να είχαν υπάρξει οι συμφωνίες πριν από την 1η Ιουλίου, όταν και «ανοίγει» η «Free Agency» στο ΝΒΑ. Κάτι που απαγορεύεται ρητά! Ο πρόεδρος των Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ, έχει ήδη αρχίσει να απαντά στο νομικό τμήμα του ΝΒΑ, ενώ η έρευνα αναμένεται να περιλαμβάνει συνεντεύξεις με το προσωπικό της ομάδας και την οργάνωση που παραδίδει ηλεκτρονική αλληλογραφία και τηλεφωνικά αρχεία στους ιθύνοντες του ΝΒΑ

Εκτός της συμφωνίας με τον Χάρντεν ο οποίος -όπως λέγεται- έκανε... πίσω όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι για να υπάρχει χώρος στο salary cap για την ενίσχυση της ομάδας, οι Σίξερς συμφώνησαν τόσο με τον Πι Τζέι Τάκερ όσο και με τον Ντάνουελ Χάουζ. Κοινή σύνδεση και των τριών παικτών είναι ο Ντάριλ Μόρεϊ με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στο Χιούστον και ήταν ένας (ακόμη) λόγος για την διεξαγωγή της έρευνας.

 

NBA Τελευταία Νέα