Καουάι Λέοναρντ: Έτοιμος για την επιστροφή του από την preseason

Καουάι Λέοναρντ: Έτοιμος για την επιστροφή του από την preseason

Καουάι Λέοναρντ: Έτοιμος για την επιστροφή του από την preseason

bet365

Μετά από μία χαμένη σεζόν, ο Καουάι Λέοναρντ είναι έτοιμος να ενισχύσει ξανά τους Λος Άντζελες Κλίπερς, με την επιστροφή του να αναμένεται στην preseason.

Μετά από σχεδόν 15 μήνες, ο Καουάι Λέοναρντ δείχνει πως είναι έτοιμος να επιστρέψει, έστω και σταδιακά στα παρκέ. Ο σταρ των Λος Άντζελες Κλίπερς δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου στην περασμένη σεζόν, μετά τον τραυματισμό στον χιαστό και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Λο Μάρεϊ του «Athletic», ο Λέοναρντ είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά. Η πρόοδος που έχει κάνει είναι μεγάλη και θα τον δούμε από το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Δεν έχει ακόμα μπει σε ρυθμούς επαφών και πέντε εναντίον πέντε εξηγεί και για αυτό θα μπει σε αρκετά παιχνίδια της preseason, ώστε να... τινάξει από πάνω του τη σκόνη.

Ο Klaw νιώθει καλά τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά, μετά την εγχείρησή του και θέλει να βοηθήσει τους Κλίπερς, που θα έχουν από φέτος στις τάξεις τους και τον Τζον Γουόλ, ως τρίτο πόλο δίπλα σε εκείνον και τον Πολ Τζορτζ.

Τη σεζόν 2020-21 που είδαμε για τελευταία φορά τον Λέοναρντ να αγωνίζεται, μέτρησε 24.8 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ σε 34.1 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα