Σεθ Κάρι για επιστροφή Σίμονς: «Θα είναι δύσκολο, αλλά οι Νετς τον χρειάζονται στο παρκέ» (vid)

Σεθ Κάρι για επιστροφή Σίμονς: «Θα είναι δύσκολο, αλλά οι Νετς τον χρειάζονται στο παρκέ» (vid)

Σεθ Κάρι για επιστροφή Σίμονς: «Θα είναι δύσκολο, αλλά οι Νετς τον χρειάζονται στο παρκέ» (vid)

bet365

Ο Σεθ Κάρι μίλησε για την πολυσυζητημένη επιστροφή του Μπεν Σίμονς στα παρκέ του ΝΒΑ με την φανέλα των Νετς τονίζοντας πως θα είναι δύσκολη, αλλά απαραίτητη για την ομάδα.

Ο Μπεν Σίμονς μετρά αντίστροφα στην offseason που διανύουμε προκειμένου να μπει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τους Μπρούκλιν Νετς και μη έχοντας πατήσει παρκέ για επίσημο παιχνίδι μετά τα playoffs του 2020/21 και τον αποκλεισμό των Σίξερς από τους Χοκς.

Οι φήμες περί... επιστράτευσής του στο Game 4 της σειράς με τους Σέλτικς αποδείχθηκαν αναληθείς και ο 26χρονος άσσος βρέθηκε ξανά να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας του με τα πολιτικά.

Άπαντες στο στρατόπεδο των Νετς θέλουν να βλέπουν την περίπτωσή του θετικά, μετά και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη μέση, γνωρίζοντας πως η επιστροφή θα είναι δύσκολη. Όπως τόνισε, άλλωστε, και ο συμπαίκτης του Σεθ Κάρι.

Ο 31χρονος γκσαρντ του Μπρούκλιν βρέθηκε στην Αυστραλία για λογαριασμό της εταιρίας παπουτσιών του και κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον Σίμονς και την... επάνοδο, λέγοντας πως θα έχει να ξεπεράσει ορισμένα εμπόδια, ωστόσο η βοήθειά του θα είναι πολύτιμη για την ομάδα.

«Πάντα υπάρχουν προκλήσεις. Έχει χάσει μια ολόκληρη σεζόν. Θα είναι μια πρόκληση να πάρει πίσω τον ρυθμό του παίζοντας μπάσκετ. Δεν ξέρω συγκεκριμένα τι έχει περάσει, ψυχολογικά- αυτό είναι δύσκολο για μένα να το σχολιάσω - αλλά το μην έχει αγωνιστεί μία σεζόν και να παίζει σε καταστάσεις πέντε εναντίον πέντε θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να πάρει λίγο χρόνο και να μπει και πάλι στο κλίμα του επαγγελματικού μπάσκετ, αλλά είναι ιδιαίτερο ταλέντο, έχει όλες τις δεξιότητες. Οι Νετς τον χρειάζονται στο παρκέ» είπε αρχικά ο νεότερος εκ των αδερφών Κάρι.

Ο Σεθ, που υπήρξε στην ίδια ομάδα με τον Σίμονς και ως μέλος των Σίξερς, αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Αυστραλού γκαρντ/φόργουορντ και επισήμανε πως «τον έχω δει στο γυμναστήριο μερικές φορές. Δουλεύει, γυμνάζεται, οπότε από όλα όσα έχω δει, ελπίζω να επιστρέψει έτοιμος για το προπονητικό camp».

Ενώ για την συνεργασία τους στο παρκέ και το πώς μπορεί να συμβάλει στο παιχνίδι του ίδιου, είπε πως δημιουργεί πολλές καταστάσεις για τρίποντο στους συμπαίκτες του και θα είναι ένα ακόμη στοιχείο για να βρει καλά σουτ και να σκοράρει!

 

NBA Τελευταία Νέα