Σίμονς: Ο Αυστραλός έδειξε ξανά πως δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς στα δύσκολα

Σίμονς: Ο Αυστραλός έδειξε ξανά πως δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς στα δύσκολα

Νίκος Καρφής
Σίμονς: Ο Αυστραλός έδειξε ξανά πως δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς στα δύσκολα

bet365

Ο Μπέν Σίμονς τελείωσε τη σεζόν χωρίς να αγωνιστεί δευτερόλεπτο και με τα όσα έχει δείξει στην καριέρα του, ήταν το πιθανότερο σενάριο.

Παρόλο που λίγες ώρες πριν το Game 4 των Σέλτικς με τους Νετς, δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Μπεν Σίμονς υπάρχει πιθανότητα να παίξει, ο Αυστραλός έκατσε πάλι με πολιτικά στον πάγκο και έτσι τελείωσε τη σεζόν δίχως ούτε ένα δευτερόλεπτο μέσα στο παρκέ. Το Μπρούκλιν σκουπίστηκε και ο Μπεν ξανά έδειξε ανήμπορος να βοηθήσει μια ομάδα στα δύσκολα. Φυσικά κανείς δεν έπεσε από τα... σύννεφα με την απόφαση του.

Όταν ήταν 18 ετών πήγε στο LSU και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να δείξει το ταλέντο του στους scouts του ΝΒΑ και όχι να βοηθήσει την ομάδα του σύμφωνα με το Yahoo Sports. Δεν είχε καμιά ενέργεια στα παιχνίδια και η συμπεριφορά του ήταν σαν να είναι υπεράνω όλων. Τον ένοιαζε μόνο ο εαυτός του και όχι η ομάδα, με το LSU να απουτυγχάνει να μπει στη March Madness.

Επίσης υπάρχει μια περίεργη σχέση με την Εθνική Αυστραλίας. Ο Σίμονς δεν έχει παίξει με τους Boomers από το 2013, όταν ήταν 17 ετών. Στη συνέχεια το περιβάλλον του έδειχνε πως θα ενισχύσει την εθνική της πατρίδας του αλλά πάντα εκείνος έκανε πίσω την τελευταία στιγμή.

Δεσμεύτηκε πως θα παίξει στο Παγκόσμιο του 2019, αλλάτο μετάνιωσε. Τόνισε πως θα παίξει στα δύο μεγάλα φιλικά κόντρα στην Τeam USA στη Μελβούρνη, αλλά και πάλι δεν εμφανίστηκε. Επέλεξε να μην ενισχύσει την ομάδα του σε παιχνίδια που είχαν 50.000 κόσμο, αφού είχαν γίνει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Με τους Σίξερς τα... έσπασε από την αρχή της σεζόν, οταν απαίτησε ανταλλαγή. Δεν έπαιξε λεπτό φυσικά και όλο το θέμα έγινε... σίριαλ δημιουργώντας προβλήματα στον οργανισμό της Φιλαδέλφεια. Όταν πατούσε παρκέ με τους Σίξερς τις προηγούμενες σεζόν, στα playoffs ποτέ δεν έκανε το step up για να βγει μπροστά στα δύσκολα και να βοηθήσει τον Τζοέλ Εμπίντ.

Σίγουρα η νοοτροπία του θα πρέπει να αλλάξει και να δουλέψει πολύ, αν θέλει να μείνει στην πρώτη γραμμή του ΝΒΑ και τα επόμενα χρόνια, γιατί ψάχνεται τους τελευταίους μήνες και κοντεύει να τον ξεχάσει ο κόσμος.

 

NBA Τελευταία Νέα