Γουέστμπρουκ: Οι Πέισερς απέρριψαν το πακέτο ανταλλαγής που προσέφεραν οι Λέικερς

Newsroom
Γουέστμπρουκ: Οι Πέισερς απέρριψαν το πακέτο ανταλλαγής που προσέφεραν οι Λέικερς

bet365

Σύμφωνα με πηγές από αμερικανικό έδαφος, οι Πέισερς δεν άναψαν... πράσινο φως σε πρόταση των Λέικερς για τους Τέρνερ και Χιλντ αντί του Γουέστμπρουκ.

Μπορεί οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις και Ράσελ Γουέστμπρουκ να δήλωσαν... αφοσίωση στους Λέικερς σε μία τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ τους, ωστόσο όπως φαίνεται το μέλλον του τελευταίου στο Λος Άντζελες βρίσκεται ακόμη στον αέρα.

Παρά το γεγονός πως ο ίδιος έκανε opt-in στο συμβόλαιό του με σκοπό να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν έναντι περίπου 47 εκατομμυρίων, έχει ήδη εμπλακεί σε πολλά σενάρια ανταλλαγών. Είτε με τον Κάιρι Ίρβινγκ, είτε ακόμα και με πακέτο που θα τον έστελνε στους Σπερς.

Αυτή τη φορά, η νέα συνθήκη αφορά τους Πέισερς. Η ομάδα της Ιντιάνα φέρεται να πήρε στα... χέρια της μία πρόταση από τους Λέικερς που αφορούσε ένα πακέτο trade με βασικό πρόσωπο τον Γουέστμπρουκ.

Συγκεκριμένα, οι «λιμνάνθρωποι» θα έστελναν στους Πέισερς τόσο τον 33χρονο άσσο, όσο και ένα pick πρώτου γύρου, με αντάλλαγμα τους Μάιλς Τέρνερ και Μπάντι Χιλντ. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του The Athletic, Σαμς Τσαράνια και Μπομπ Κράβιτζ, που έβγαλαν και την είδηση, η Ιντιάνα απέρριψε την πρόταση παγώνοντας προς το παρόν κάθε κίνηση, αφού ζητούν και μία δεύτερη επιλογή πρώτου γύρου.

 

NBA Τελευταία Νέα