Ιγκουοντάλα: «Ο Ρασίντ Γουάλας θα ήταν καλύτερος του Γιάννη στο σημερινό NBA»

Νίκος Καρφής
Ιγκουοντάλα: «Ο Ρασίντ Γουάλας θα ήταν καλύτερος του Γιάννη στο σημερινό NBA»

bet365

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα εξέφρασε μια άποψη που θα σηκώσει πολλή κουβέντα και έβαλε στη... ζυγαριά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ρασίντ Γουάλας.

Απολαμβάνει την offseason ο Αντρέ Ιγκουοντάλα λίγο καιρό μετά την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος στην καριέρα του με τους Γουόριορς. Ο βετεράνος φόργουορντ μίλησε στο «The Dan Le Batard Show» και ανέφερε πως ο Ρασίντ Γουάλας θα ήταν καλύτερος στο σημερινό NBA από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σίγουρα μια άποψη που θα βρει πολύ λίγους υποστηρικτές.

«Ο Ρασίντ θα μπορούσε να είναι TOP 5 παίκτης για μια δεκαετία. Απλά διάλεξε να κάνει το... κομμάτι του και να σουτάρει από μακριά με δεξί και αριστερό χέρι. Αν ο Ρασίντ Γουάλας έπαιζε στο σημερινό ΝΒΑ, θα ήταν TOP 5 παίκτης. Θα ήταν καλύτερος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και εγώ που το λέω, αγαπώ τον Γιάννη», ανέφερε.

Ο Sheed έπαιξε για 16 σεζόν στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη και ήταν μέλος των Πίστονς του 2004 που κατέκτησαν τον τίτλο. Είχε κατά μέσο όρο 14.4 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 1.3 μπλοκ και 1 κλέψιμο, ενώ ήταν γνωστός για το γεγονός πως σπάνια συγκρατούσε τα νεύρα του, αλλά και για τις αμέτρητες τεχνικές ποινές του. Επιπλέον έμεινε στην ιστορία του για την ατάκα του «ball don't lie» πριν ο αντίπαλος του σουτάρει τις βολές. Όταν χρεωνόταν με φάουλ που δεν θεωρούσε πως είχε κάνει, δεν έμενε με... σταυρωμένα τα χέρια. Πριν ο αντίπαλος του σουτάρει τις βολές, φώναζε «ball don't lie» και πανηγύριζε μόλις την έχανε, θέλοντας να δείξει πως η μπάλα δεν λέει ψέματα και κάποια ανώτερη δύναμη δεν επέτρεψε στην μπάλα να πάει στο διχτάκι.

 

NBA Τελευταία Νέα