Γουόριορς: Επέστρεψε ο Γουάισμαν, μετά από 15 μήνες (vid)

Γουόριορς: Επέστρεψε ο Γουάισμαν, μετά από 15 μήνες (vid)

Γουόριορς: Επέστρεψε ο Γουάισμαν, μετά από 15 μήνες (vid)

bet365

Ο Τζέιμς Γουάισμαν φόρεσε ξανά τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έστω και σε έναν αγώνα του Summer League, για πρώτη φορά μετά από 15 μήνες!

Ο Τζέιμς Γουάισμαν τραυματίστηκε τον Απρίλιο του 2021. Η διάγνωση ανέφερε ρήξη μηνίσκου στο δεξί γόνατο. Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν 15 μήνες. Γεμάτοι αγωνία. Και τον παίκτη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην αποθεραπεία του.

Η σεζόν του πρωταθλήματος χάθηκε και ο Γουάισμαν ετοιμάζεται πλέον για τη μεγάλη του επιστροφή. Εκείνα τα σκόρπια ματς στην G-League, την περσινή σεζόν, δεν είναι ικανά να αποτελέσουν παρηγοριά.

Ούτε καν η συμμετοχή του στο Summer League. Αλλά είναι μία αρχή. Ο Γουάισμαν αγωνίστηκε για 19 λεπτά (11 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 μπλοκ) υπό το βλέμμα του προπονητή του, Στιβ Κερ, ο οποίος κάθισε στις θέσεις δίπλα στο παρκέ.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τους Γουόριορς νικητές κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς με 86-85 και τον Γουάισμαν να εξηγεί: «Ένιωσα καλά. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να δουλέψω, ας πούμε ο συγχρονισμός μου ήταν εντελώς λάθος. Αλλά ήταν το πρώτο μου παιχνίδι. Το διασκέδασα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα