Γουόριορς: Επέστρεψε ο Γουάισμαν, μετά από 15 μήνες (vid)

Γουόριορς: Επέστρεψε ο Γουάισμαν, μετά από 15 μήνες (vid)

Γουόριορς: Επέστρεψε ο Γουάισμαν, μετά από 15 μήνες (vid)

bet365

Ο Τζέιμς Γουάισμαν φόρεσε ξανά τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έστω και σε έναν αγώνα του Summer League, για πρώτη φορά μετά από 15 μήνες!

Ο Τζέιμς Γουάισμαν τραυματίστηκε τον Απρίλιο του 2021. Η διάγνωση ανέφερε ρήξη μηνίσκου στο δεξί γόνατο. Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν 15 μήνες. Γεμάτοι αγωνία. Και τον παίκτη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην αποθεραπεία του.

Η σεζόν του πρωταθλήματος χάθηκε και ο Γουάισμαν ετοιμάζεται πλέον για τη μεγάλη του επιστροφή. Εκείνα τα σκόρπια ματς στην G-League, την περσινή σεζόν, δεν είναι ικανά να αποτελέσουν παρηγοριά.

Ούτε καν η συμμετοχή του στο Summer League. Αλλά είναι μία αρχή. Ο Γουάισμαν αγωνίστηκε για 19 λεπτά (11 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 μπλοκ) υπό το βλέμμα του προπονητή του, Στιβ Κερ, ο οποίος κάθισε στις θέσεις δίπλα στο παρκέ.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τους Γουόριορς νικητές κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς με 86-85 και τον Γουάισμαν να εξηγεί: «Ένιωσα καλά. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να δουλέψω, ας πούμε ο συγχρονισμός μου ήταν εντελώς λάθος. Αλλά ήταν το πρώτο μου παιχνίδι. Το διασκέδασα».

 

NBA Τελευταία Νέα