Ιδιοκτήτρια Μπλέιζερς: «Η ομάδα δεν είναι προς πώληση»

Ιδιοκτήτρια Μπλέιζερς: «Η ομάδα δεν είναι προς πώληση»

Newsroom
Ιδιοκτήτρια Μπλέιζερς: «Η ομάδα δεν είναι προς πώληση»

bet365

Αν και έγινε γνωστή η είδηση ότι οι Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς θα βγουν στο... σφυρί, η ιδιοκτήτρια της ομάδας υποστήριξε ότι η ομάδα δεν είναι προς πώληση.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Ύστερα από επιθυμία μέσω... διαθήκης του άλλοτε ιδιοκτήτη Πολ Άλεν ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2018, η ομάδα έπρεπε να πωληθεί! Για την ακρίβεια έπρεπε όλα να... ρευστοποιηθούν τα υπάρχοντά του και ειδικά οι δύο ομάδες που ήταν στην κατοχή του: Οι Σιάτλ Σίχοκς (NFL) και οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Οι δύο ομάδες πέρασαν στα χέρια της αδερφής του, Τζόντι Άλεν, η οποία ωστόσο θέλησε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια που ήθελαν τους Μπλέιζερς να... βγαίνουν στο σφυρί! «Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι προς πώληση και δεν υπάρχει καμία συζήτηση. Θα έρθει ο καιρός που θα αλλάξει αυτό το πλάνο, δεδομένων και των σχεδίων του Πολ να αφιερώσει τη συντριπτική πλειονότητα του πλούτου του στη φιλανθρωπία. Όμως κτήματα αυτού του μεγέθους και αυτής της πολυπλοκότητας μπορεί να χρειαστούν 10 έως 20 χρόνια για να τελειώσουν» ανέφερε η γραπτή της δήλωση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

NBA Τελευταία Νέα