Viral τραγούδι Γούεστμπρουκ στους επικριτές του: «Δεν θα με λυγίσετε» (vid)

Viral τραγούδι Γούεστμπρουκ στους επικριτές του: «Δεν θα με λυγίσετε» (vid)

Νίκος Καρφής
Viral τραγούδι Γούεστμπρουκ στους επικριτές του: «Δεν θα με λυγίσετε» (vid)

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έστειλε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση λόγω της κριτικής που δέχεται τον τελευταίο καιρό.

Δεν βιώνει και τις καλύτερες μέρες του ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Αρχικά ήδη την ομάδα του, τους Λέικερς, να επιχειρούν να τον ανταλλάξουν στους Ιντιάνα Πέισερς για τον Μάλκολμ Μπρόγκντον, με τους τελευταίους να απαντούν αρνητικά.

Στη συνέχεια τη... σκυτάλη πήρε ο Σκιπ Μπείλες με σχόλιο του για τα draft picks, κράζοντας τον Russ: «Οι Λέικερς πήραν στον δεύτερο γύρο τον Μακ Κρίστι του Μίτσιγκαν, ο οποίος σούταρε με 32% στο τρίποντο πέρυσι. Τέλεια! Θα ταιριάξει μία χαρά με τον ΛεΜπρόν και τον Γουέστμπρικ» Το Westbrick φυσικά το χρησιμοποίησε, όπως πολλοί κάνουν για τον πικάρουν για τα... τούβλα του.

Ο Γουέστμπρουκ δεν άφησε το γεγονός να περάσει απαρατήρητο και του έγραψε: «Εσύ... πρόσεχε το στόμα σου. Μην λες κάτι εδώ πέρα που δεν θα το έλεγες μπροστά μου. Ο Μπέιλες επέστρεψε με νέα ανάρτηση: «Γεια σου, Ράσελ Γουέστμπρουκ, θα χαρώ να μιλήσω πρόσωπο με πρόσωπο για που πιστεύω ότι ξεκίνησα το 2012. Βγες μαζί μου στην τηλεόραση ή σε podcast. Ας μιλήσουμε για το πώς θα λάβεις 47 εκατομμύρια δολάρια το επόμενο έτος όντας Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΟΥΤΕΡ ΤΡΙΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΝΒΑ! Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ποτέ;».

Πάντως ο Russ με ανάρτηση του στο twitter, έδειξε πως δεν τον νοιάζει τι λένε οι άλλοι και δεν θα καταφέρουν να τον... σπάσουν. Ο γκαρντ των λιμνάνθρωπων τραγουδούσε στο αυτοκίνητο: «Δεν θα με λυγίσετε μέσα σε ευχάριστη διάθεση».

 

NBA Τελευταία Νέα