Γκριν για ενδεχόμενη συνύπαρξη Ίρβινγκ-Λεμπρόν στους Λέικερς: «Δεν θα μας κερδίσουν»

Γκριν για ενδεχόμενη συνύπαρξη Ίρβινγκ-Λεμπρόν στους Λέικερς: «Δεν θα μας κερδίσουν»

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν φιλοξενήθηκε σε podcast στο οποίο μεταξύ άλλων μίλησε για μία ενδεχόμενη, μελλοντική επανένωση των Ίρβινγκ και ΛεΜπρόν, δίνοντας ξανά την ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα του.

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ ήρθαν σε επαφή με σκοπό να συνεργαστούν ξανά στους Λέικερς μετά την κοινή τους θητεία στο Κλίβελαντ που έληξε το 2017. Και αυτό, καθώς γιατί οι Νετς δεν σκοπεύουν να προσφέρουν max συμβόλαιο στον Uncle Drew. Το μέλλον του, λοιπόν, έρχεται στο προσκήνιο και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μία... επανένωση των δύο σταρ μοιάζει με το πιο πιθανό σενάριο για την επόμενη σεζόν.

Όσο δύσκολη και αν είναι αυτή η περίπτωση. Κάτι που κλήθηκε να σχολιάσει ο Ντρέιμοντ Γκριν καλεσμένος σε podcast. Ως υπερασπιστής του τίτλου για την επόμενη σεζόν με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ρωτήθηκε για το πώς θα του φαινόταν μία τέτοια κίνηση και κατά πόσο θα μπορούσε να... αγχώσει την ομάδα του.

«Με τον ΛεΜπρόν στους Λέικερς, αν τους δώσεις κάποιον σαν τον Καϊρί, θα έχουν μία ευκαιρία λόγω του τρόπου που μπορεί να σκοράρει ο Ίρβινγκ. Ο ΛεΜπρόν απλώς θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να το κάνει. Ο Καϊρί δεν έχει αποδειχθεί μεγάλος ηγέτης. Ο ΛεΜπρόν θα βάλει μια... ομπρέλα πάνω από αυτό. Αν μπορείς να κάνεις αυτό στο οποίο είσαι καλός, έχεις τον ΛεΜπρόν να ηγείται...» είπε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε στο συμπέρασμά του: «Θα μπορούσαν να αγωνιστούν για το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα μας κερδίσουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα