Τόμπσον: Αποκάλεσε τον Τζάρεν Τζάκσον "κλόουν" και περιμένει την στιγμή... εκδίκησης (vid)

Newsroom
Τόμπσον: Αποκάλεσε τον Τζάρεν Τζάκσον "κλόουν" και περιμένει την στιγμή... εκδίκησης (vid)

bet365

Ο Κλέι Τόμπσον... στόχευσε στον Τζάρεν Τζάκσον Τζ. λίγο μετά την κατάκτηση του δαχτυλιδιού χαρακτηρίζοντάς τον «κλόουν» και «βλάκα» για παλιά του ανάρτηση μετά από νίκη των Γκρίζλις επί των Γουόριορς στην regular.

Περιμένει την στιγμή της εκδίκησης. Ο Κλέι Τόμπσον το δήλωσε ανοιχτά μετά την κατάκτηση του τροπαίου απέναντι στους Σέλτικς. Ο Τζάρεν Τζάκσον Τζ. είχε... ειρωνευτεί την ομάδα του ποστάροντας το «Strength in numbers» μετά από νίκη των Γκρίζλις επί των Γουόριορς τον περασμένο Μάρτιο.

Και ο Τόμπσον περιμένει την κατάλληλη στιγμή να κάνει ξανά αυτός το tweet. Η συνέντευξη Τύπου του Κλέι ξεκίνησε κάπως έτσι: «Υπάρχει ένας παίκτης των Γκρίζλις που είχε κάνει ένα tweet λέγοντας "strength in numbers". Μετά από μία νίκη τους στην κανονική περίοδο και με εκνεύρισε τόσο πολύ. Ανυπομονώ να το κάνω retweet... Ο βλάκας. Έπρεπε να το δω αυτό και σκεφτόμουν "αυτός ο λυσασμένος κλόουν". Εντάξει, εντάξει. Συγγνώμη.

Θα κοροϊδέψει εμάς; Δεν έχεις φτάσει ποτέ εδώ που είμαστε φίλε. Ξέρουμε τι χρειάζεται για αυτό. Κράτα αυτό τώρα. Twitter fingers... το πιστεύεις αυτό; Έχω μνήμη ελέφαντα. Δεν ξεχνάω. Υπήρξε πολύς κόσμος που μας κλωτσούσε όταν ήμασταν κάτω».

Μετά το ξέσπασμα... Επέστρεψε στις δηλώσεις περί νίκης.

 

NBA Τελευταία Νέα