Χόρνετς: Ο Τζόρνταν διάλεξε τον Κένι Άτκινσον

Χόρνετς: Ο Τζόρνταν διάλεξε τον Κένι Άτκινσον

Χόρνετς: Ο Τζόρνταν διάλεξε τον Κένι Άτκινσον

bet365

Ο Κένι Άτκινσον επιστρέφει στους πάγκους, ως πρώτος προπονητής, με τον Μάικλ Τζόρνταν να τον προσλαμβάνει στους Σάρλοτ Χόρνετς.

Το φινάλε των NBA Finals θα βρει τον Κένι Άτκινσον ξανά στους πάγκους, σε ρόλο πρώτου προπονητή. Ο 55χρονος, ο οποίος μίλησε και με τους Λέικερς, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τζέιμς Μπορέγκο στους Σάρλοτ Χόρνετς, ο οποίος ολοκλήρωσε το τετραετές συμβόλαιό του με ρεκόρ 138-163.

Ο Άτκινσον αποτελεί μέλος του επιτελείου των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για τη φετινή σεζόν, ενώ μόλις ξεκινήσει το έργο του στους Χόρνετς, θα σημαίνει ότι αναλαμβάνει το ρόλο του πρώτου προπονητή για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 2018-2019.

Τότε αποχώρησε από τους Μπρούκλιν Νετς, τους οποίους είχε οδηγήσει στα playoffs της «φούσκας», όπου αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο από τους Σίξερς με 4-1.

Η καριέρα του Άτκινσον ξεκίνησε στη Γαλλία και στην Παρί (βοηθός), ενώ στη συνέχεα διατήρησε τον ίδιο ρόλο στους Νιου Γιορκ Νικς και στους Ατλάντα Χοκς, ως μέλος του επιτελείου του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Μετά τους Νετς επέστρεψε ως βοηθός και εργάστηκε για μία σεζόν στους Λος Άντζελες Κλιπερς.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα