ΛεΜπρόν Τζέιμς: Χτίζει νοσοκομειακό συγκρότημα στο Άκρον

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Χτίζει νοσοκομειακό συγκρότημα στο Άκρον

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Χτίζει νοσοκομειακό συγκρότημα στο Άκρον

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να προσφέρει στην κοινότητα, με το ίδρυμα του «I promise» να προχωράει στην κατασκευή ενός νοσοκομειακού συγκροτήματος.

Η κληρονομιά του ΛεΜπρόν Τζέιμς θα μεγαλώσει. Και άλλο. Το τελευταίο εγχείρημα του σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς αναμένεται να προσφέρει τεράστια βοήθεια στη γενέτειρά του, το Άκρον!

Το ίδρυμα «I Promise» του Τζέιμς, μετά το σχολείο που έχτισε, θα προχωρήσει και στην κατασκευή ενός νοσοκομειακού συγκροτήματος.

Αυτό θα εξυπηρετεί τους μαθητές του σχολείου του Τζέιμς, αλλά και τις οικογένειες τους. Αυτή τη στιγμή στο σχολείο του «I Promise» φοιτούν 1.600 μαθητές, κάτι που σημαίνει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που θα μπορούν να λάβουν βοήθεια υπολογίζεται στο τριπλάσιο.

Το συγκρότημα θα προσφέρει όλες τις ιατρικές υπηρεσίες, θα διαθέτει οδοντιατρείο, οφθαλμίατρο, αλλά και τομέα που θα ασχολείται με το ψυχολογικό κομμάτι.

Στόχος του Τζέιμς, με την ύπαρξη του σχολείου και την επικείμενη κατασκευή του νοσοκομείου, είναι να αφαιρέσει όσα περισσότερα εμπόδια μπορεί από τη ζωή των παιδιών που έχουν γεννηθεί και μεγαλώνουν στο υποβαθμισμένο Άκρον του Οχάιο.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα