Ο λόγος που ο ΛεΜπρόν δημιούργησε το «I Promise School»

Ο λόγος που ο ΛεΜπρόν δημιούργησε το «I Promise School»

Ο λόγος που ο ΛεΜπρόν δημιούργησε το «I Promise School»

bet365

Το πιο μεγάλο όνειρο του ΛεΜπρόν Τζέιμς γίνεται πραγματικότητα: Το σχολείο που δημιούργησε στην γενετειρά του ανοίγει τις πόρτες του!

Το να προσφέρεις πίσω στην κοινωνία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον «Βασιλιά». Ειδικά όταν έχει να κάνει με παιδιά.

Ο ΛεΜπρόν ξέρει από δυσκολίες στη ζωή από πρώτο... χέρι και θέλει να μην νιώσει έτσι κανένα παιδί στην γενέτειρά του, το Άκρον.

Όταν ήταν 9 ετών, ο «King James» άρχισε να... παραστρατεί και να έχει προβλήματα μεταξύ 4ης και 5ης τάξης.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Χάρη στην οικογένεια Ουόκερ, όμως, η οποία τον πήρε υπό την επίβλεψή της και τον φρόντισε, ο νέος παίκτης των Λέικερς επέστρεψε κοντά στην εκπαίδευση κι έγινε καλός μαθητής.

Αυτό το καλό που τού έκαναν ο Φρανκ και η Παμ το 1993 δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό του κι έτσι θέλησε να πράξει το ίδιο.

Η φήμη και τα χρήματα που έχει πλέον τον βοήθησαν να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουριο σχολείο στο Άκρον, το οποίο με τη σειρά του θα βοηθήσει νέα παιδιά να μην χάνουν το δρόμο τους.

Περισσότεροι από 40 άνθρωποι θα εργάζονται στο «I Promise School», στο οποίο τα παιδιά θα περνούν μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα - το οποίο έχει επιμεληθεί ο ΛεΜπρόν - και μέσα από το οποίο θα μπορούν να διεκδικήσουν δωρεάν φοίτηση στο Πανεπιστήμιο του Άκρον, αρχής γενομένης από το 2021.

Επίσης, υπάρχει πρόγραμμα που μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, των οποίων τα παιδιά τους κινδυνεύουν να μην ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Λύκειο, ενώ έχει σχεδιάσει και ένα ινστιτούτο για να βοηθήσει τους νέους να προετοιμαστούν για το κολέγιο.

Ο ΛεΜπρόν και όσοι συνεισφέρουν σε αυτό το μεγάλο επίτευγμα ευελπιστούν πως μέχρι το 2029 περισσότερα από 1.200 παιδιά θα έχουν περάσει το πρόγραμμα και θα βρίσκονται στο κολέγιο.

 

NBA Τελευταία Νέα