Γουόριορς: Τέσσερις σερί εντός έδρας ήττες σε τελικούς

Γουόριορς: Τέσσερις σερί εντός έδρας ήττες σε τελικούς

bet365

ΟΙ Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν υποστεί τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες σε NBA Finals. Η τελευταία στο Σαν Φρανσίσκο είχε στη σύνθεσή της τον Κέβιν Ντουράντ.

Η ζωή στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς υπήρχε πριν την έλευση του Κέβιν Ντουράντ. Το πιστοποιούν δύο κερδισμένοι τίτλοι. Και η συμμετοχή σε μία σειρά τελικών που έκανε του Γουόριορς να αλλάξουν τη φιλοσοφία τους. Να ασπαστούν τη δημιουργία των super teams με έναν άλλον τρόπο.

Ο Κέβιν Ντουράντ κέρδισε δύο τίτλους με τους Γουόριορς. Και τρία χρόνια μετά από τη φυγή του αποτελεί ακόμα σημείο αναφοράς. Η ήττα των Γουόριορς από τους Μπόστον Σέλτικς στο Game 1 των NBA Finals σημαίνει ότι η ομάδα του Στιβ Κερ κέρδισε για τελευταία φορά στην έδρα της έναν τελικό το 2018.

Στη «σκούπα» απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς (4-0).

Οι Γουόριορς έχασαν και τα τρία εντός έδρας ματς στους τελικούς του 2019 απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, κερδίζοντας μόνο στον Καναδά (τελικό 4-2), όπου μόνο στο ένα ματς κατάφερε να αγωνιστεί ο KD, μόλις για 11:57, καθώς υπέστη ρήξη αχίλλειου. Στη μία εκτός έδρας νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα