Αντετοκούνμπο: Η αντίδρασή του για τον νέο προπονητή των Λέικερς

Αντετοκούνμπο: Η αντίδρασή του για τον νέο προπονητή των Λέικερς

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε τη συμφωνία του πρώην ασίσταντ των Μπακς, Ντάρβιν Χαμ με τους Λέικερς ώστε να κοουτσάρει τους Καλιφορνέζους τα επόμενα τέσσερα χρόνια, εξηγώντας πως ήταν ο κατάλληλος για τη θέση.

Οι Λέικερς ολοκλήρωσαν μια καταστροφική σεζόν μένοντας εκτός playoffs με ρεκόρ 33-49 και λύνοντας τη συνεργασία τους με τον Φρανκ Βόγκελ, δίνοντας το χρίσμα στον Ντάρβιν Χαμ.

Ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Μάικ Μπουντενχόλζερ στους Μπακς θα κοουτσάρει τους Καλιφορνέζους τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να δηλώνει ενθουσιασμένος έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στον Χαμ, εξηγώντας στο ESPN πως άξιζε την ευκαιρία περισσότερο από τον καθένα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Είναι ο κατάλληλος για τους Λέικερς. Είναι πάντα αληθινός. Δεν λέει βλακείες. Καιρός ήταν. Του αξίζει περισσότερο από τον καθένα».

Παρεμπιπτόντως, ο 48χρονος κόουτς έγινε ακόμη ένας πρώην συνεργάτης του Μπουντενχόλζερ που θα δουλέψει ως πρώτος προπονητής έπειτα από τους Τέιλορ Τζένκινς (Γκρίζλις) και Κουίν Σνάιντερ (Τζαζ).

 

NBA Τελευταία Νέα