Πέρκινς για Γιάννη: «Δεύτερος καλύτερος power forward ever μετά τον Ντάνκαν»

Πέρκινς για Γιάννη: «Δεύτερος καλύτερος power forward ever μετά τον Ντάνκαν»

Πέρκινς για Γιάννη: «Δεύτερος καλύτερος power forward ever μετά τον Ντάνκαν»

bet365

Ο Κέντρικ Πέρκινς αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και έβαλε στην... εξίσωση τον Τιμ Ντάνκαν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός για άλλη μια φορά φέτος στα playoffs, βοηθώντας τους Μπακς να πάρουν το Game 5 κόντρα στους Σέλτικς με την 40άρα του. Στον Greek Freak και στην κυριαρχία του στάθηκε ο πρώην παίκτης των Σέλτικς και νυν αναλυτής της λίγκας, Κέντρικ Πέρκινς, βγάζοντας του το καπέλο. Ο πρωταθλητής με τη Βοστώνη το 2008 τόνισε μεταξύ άλλων πως αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, θα γίνει ο δεύτερος καλύτερος power forward της ιστορίας πίσω από τον Τιμ Ντάνκαν.

«Πρέπει να αρχίσουμε να εκτιμούμε το μεγαλείο του Γιάννη. Στο Game 5 θύμισε ΛεΜπρόν Τζέιμς. Είναι μεγάλο πράγμα να πηγαίνεις σε μια εχθρική έδρα χωρίς ένας από τους κορυφαίους συμπαίκτες σου όπως ο Μίντλετον και να βάζεις 40 πόντους και το clutch τρίποντο στο τέλος. Μιλάγαμε για τα πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ο Γιάννης, για τις βολές του και τώρα βλέπουμε τι κάνει. Πέτυχε το τρίποντο που δεν θα έπαιρνε καν πέρυσι. Έχει αυτοπεποίθηση και αν συνεχίσε με αυτό τον τρόπο, τότε θα μιλάμε για τον δεύτερο καλύτερο power forward ever μετά τον Ντάνκαν», ήταν τα λόγια του Πέρκινς για τον σταρ του Μιλγουόκι που ψάχνει το repeat.

Ο Γιάννης κάνει πράματα και θάματα στη σειρά με τη Βοστώνη, μετρώντας 33.6 πόντους, 12.6 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1.2 μπλοκ κατά μέσο όρο, οδηγώντας την ομάδα του σε προβάδισμα στη σειρά. Απόψε (02:30) τα ελάφια θέλουν να τελειώσουν την πρόκριση στην έδρα τους.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα