Γιόκιτς: Γιόρτασε το MVP σε ταβέρνα, μαζί με έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου

Γιόκιτς: Γιόρτασε το MVP σε ταβέρνα, μαζί με έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου

Γιόκιτς: Γιόρτασε το MVP σε ταβέρνα, μαζί με έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς βραβεύτηκε σε ένα στάβλο αλόγων και το γιόρτασε σε μία ταβέρνα, παίζοντας ταμπούρλο και ακορντεόν! Και όλα αυτά με την παρουσία ενός από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου, του Τζος Κρένκε.

Το Σόμπορ έγινε για λίγο ο ομφαλός της μπασκετικής γης. Αν και για τον δύο φορές MVP Νίκολα Γιόκιτς είναι όλος του ο κόσμος. Μία βόλτα με τα αγαπημένα του άλογα, ηρεμία και ανεμελιά.

Μακριά από το μπάσκετμπολ και το NBA. Όπως του αρέσει. Για χάρη του, το Ντένβερ μετακόμισε στο Σόμπορ. Ο προπονητής του Μάικ Μαλόουν, αλλά και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζος Κρένκε, γιος του Σταν Κρένκε.

Ένας ζάμπλουτος στο Σόμπορ!

Η μετακόμιση ενός ανθρώπου που... κοστίζει 11 δισεκατομμύρια δολάρια στο άσημο χωριό της Σερβίας σχολιάστηκε θριαμβευτικά από τα Μέσα Ενημέρωσης της Σερβίας.

Μία ευκαιρία να εξυψώσουν τον ήδη... ανεβασμένο Σέρβο σέντερ. «Για χάρη του ο άνθρωπος των 11 δις ήρθε μέχρι τη Σερβία», αναφέρει η Kurir και έχει τη φωτογραφία του Κρένκε με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς μπροστά από ένα βενζινάδικο στο Σόμπορ!

Και μάλιστα ο γιος Κρένκε φορούσε μία μπλούζα με τη μορφή του Σέρβου σέντερ και την ατάκα «Δίνει ασίστ» (σ.σ.: Dime στην μπασκετική αργκό είναι οι τελικές πάσες).

Γιόκιτς

Η αλήθεια είναι πως οι Νάγκετς έχουν επιλέξει εδώ και καιρό να φροντίσουν τη μεγαλύτερη επένδυση της ιστορίας τους. Έναν παίκτη που έχει αναδειχθεί δύο φορές MVP και είναι διαθέσιμος για επέκταση συμβολαίου. Και κανείς στους Νάγκετς δε θέλει να σκέφτεται τη ζωή δίχως τον Γιόκιτς.

Το βραβείο του MVP δόθηκε στον στάβλο αλόγων που διαθέτει ο Γιόκιτς. Με τη συνοδεία κιθάρας και μελωδίες που... μυρίζουν Σερβία. Η συνέχεια ήταν ανάλογη. Σε μία ταβέρνα στο Σόμπορ! Όπου όλοι διασκέδασαν σαν να μην ήταν οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο.

Με τον Γιόκιτς να δίνει... παράσταση, τραγούδησε και έπαιξε ταμπούρλο και ακορντεόν!

@Photo credits: Denver Nuggets
 

NBA Τελευταία Νέα