Γκριν για Πέιν: «Σου είχαν πει ότι δεν θα τελείωνες το Δημοτικό, ότι δεν θα έπαιζες στο ΝΒΑ...» (vid)

Γκριν για Πέιν: «Σου είχαν πει ότι δεν θα τελείωνες το Δημοτικό, ότι δεν θα έπαιζες στο ΝΒΑ...» (vid)

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε για τον αδικοχαμένο Έιντριαν Πέιν. Όσα είπε για τον αδελφό του, όπως χαρακτήρισε τον Πέιν, βγήκαν με δυσκολία. Και ήταν συγκλονιστικά.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν κόμπιασε αρκετές φορές. Δεν ήταν εύκολο να συγκρατήσει τα συναισθήματά του, μετά τη δολοφονία του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Έιντριαν Πέιν.

Ο Γκριν και ο Πέιν αγωνίστηκαν μαζί στο Μίσιγκαν Στέιτ, ενώ ήταν και συγκάτοικοι στο κολέγιο. Ο Γκριν έχει υποσχεθεί πως θα δωρίσει 100.000 δολάρια στο ίδρυμα του Πέιν. Ωστόσο, τα λόγια του, στην εκπομπή που διαθέτει ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ήταν τα πιο πολύτιμα. Και εξαιρετικά συγκινητικά.

«Θέλω να μιλήσω για τον συμπαίκτη μου, τον συγκάτοικό μου στο κολέγιο, τον Έιντριαν Πέιν. Όποιος τον ήξερε, γνώριζε ότι ήταν άκακος, ήταν ένας απίθανος άνθρωπος, ενδιαφέρονταν περισσότερο για τους άλλους, παρά για τον εαυτό του. Και όταν λέω άκακος, εννοώ ότι έχασε τη ζωή του βοηθώντας άλλον. Δεν βρέθηκε εκεί για να βοηθήσει ένα φίλο, ήταν μία περίπτωση φιλονικίας. Όταν έφτασε, πυροβολήθηκε. Σε αγαπώ αδερφέ, είναι απίθανος, κέρδισες τις πιθανότητες σου. Τα κατάφερες από το Ντέιτον του Οχάιο, σου είχαν πει ότι δεν θα τελείωνες ούτε το Δημοτικό, λόγω των μαθησιακών δυσκολιών σου. Όχι μόνο τα κατάφερες να φτάσεις στο κολέγιο και να αποφοιτήσεις. Σου είπαν ότι δεν θα έπαιζες σε υψηλό επίπεδο, επειδή δεν μπορούσες να τρέξεις και να σουτάρεις ταυτόχρονα. Έφτασες στο ΝΒΑ, που ήταν το όνειρο όλων μας. Σε αγαπώ, μέχρι να τα πούμε ξανά. Έχεις το λόγο μου, θα προσέχω τα παιδιά σου με όποιο τρόπο μπορώ», είπε ο Γκριν.

@Photo credits: INTIME
 

NBA Τελευταία Νέα