Έιντριαν Πέιν: Η καρδιά του είχε δοθεί στη μικρή Λέισι

Έιντριαν Πέιν: Η καρδιά του είχε δοθεί στη μικρή Λέισι

Έιντριαν Πέιν: Η καρδιά του είχε δοθεί στη μικρή Λέισι

bet365

O Έιντριαν Πέιν άφησε πίσω του μία συγκινητική ιστορία. Αυτή με τη μικρή Λέισι Χόλσγουουρθ, τη φίλη του. Το κοριτσάκι που ήταν στην αγκαλιά του όταν πανηγύριζε το πρωτάθλημα με το Μίσιγκαν Στέιτ.

Για την Λέισι Χόλσγουορθ. Και τον Έιντριαν Πέιν. Δύο φίλοι. Δύο διαφορετικές ιστορίες. Μα το τέλος τους μοιάζει το ίδιο. Γεμάτο πόνο. Και δάκρυα.

Η είδηση πως ο Έιντριαν Πέιν απεβίωσε έπεσε σαν... κεραυνός. Μόλις στην ηλικία των 31, από άγνωστη ακόμα αιτία.

Όταν ακόμη ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού ήταν στο κολέγιο, στο περίφημο Μίσιγκαν Στέιτ του προπονητή Τομ Ίζο, έζησε μία ιστορία, μάθημα για την υπόλοιπη ζωή του.

Η 8χρονη Λέισι Χόλσγουορθ έγινε η καλύτερη φίλη του Πέιν. Σε μία δύσκολη στιγμή της μικρής ζωής της. Τα παιδικά αυτιά της άκουσαν κάποιες σκόρπιες λέξεις που στα δικά μας ώτα προκαλούν τρόμο! Η μικρή έπασχε από νευροβλάστωμα.

Οι δυό τους γνωρίστηκαν σε μία επίσκεψη του Μίσιγκαν Στέιτ στο νοσοκομείο που ήταν η Λέισι. Ο Πέιν ζήτησε το τηλέφωνο των γονιών της. Και αμέσως δημιουργήθηκε μία φιλία.

Η Πριγκίπισσα Λέισι

Ο Πέιν - μολονότι δεν ήταν υποχρεωμένος - ανέλαβε το ρόλο του αδελφού της Λέισι. Έγινε ο «Σούπερμαν» της, όπως συνήθιζε να τον αποκαλεί!

Η Πριγκίπισσα Λέισι έγινε αναπόσπαστο μέλος της ζωής του Πέιν. Και του Μίσιγκαν Στέιτ. Βρέθηκε στην αγκαλιά του όταν η ομάδα του κατέκτησε τον τίτλο του NCAA.

Μόνο που το τέλος της ιστορίας γράφτηκε με δάκρυα. Η Λέισι έχασε τη μάχη για τη ζωή. Ήταν 9 Απριλίου του 2014.

Με τον Πέιν να είναι συντετριμμένος.

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο μου λείπει η Λέισι. Είναι η αδελφή μου. Και θα είναι για πάντα μέρος της ζωής μου. Μου έμαθε πως να μάχομαι σε όσα μου συμβαίνουν με ένα χαμόγελα στα χείλη. Ακόμη και όταν τα πράγματα ήταν άσχημα. Είμαι καλύτερος άνθρωπος εξαιτίας της.

Μου είπε ότι με συμπάθησε πρώτα από το χαμόγελό μου, αλλά το δικό της χαμόγελο έκανε τις Ηνωμένες Πολιτείες να την ερωτευτούν. Ξέρω ότι χαμογελάει και χορεύει στον παράδεισο τώρα. Η πριγκίπισσά μου είναι τώρα ένας άγγελος».

Αυτά ήταν τα λόγια του Πέιν, όταν έμαθε την τραγική είδηση. Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε επτά χρόνια μετά και ο Πέιν να γίνει ένας άγγελος. Για να ανταμώσει ξανά με τη Λέισι.

Να χαμογελάσουν. Και να χορέψουν μαζί.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

Τελευταία Νέα