Μπάρκλεϊ για το περιστατικό με τον Πολ: «Ας έρθουν να μου τα πουν στο πρόσωπο, θα χρειαστώ μόνο πέντε λεπτά» (vid)

Μπάρκλεϊ για το περιστατικό με τον Πολ: «Ας έρθουν να μου τα πουν στο πρόσωπο, θα χρειαστώ μόνο πέντε λεπτά» (vid)

bet365

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ πήρε θέση για το περιστατικό με τον Κρις Πολ και υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «ήθελα να τα έλεγε μπροστά μου για να τον έδερνα σιγά-σιγά».

Κατά τη διάρκεια του Game 4 μεταξύ Μάβερικς-Σανς ένας φίλαθλος του Ντάλας την... έπεσε στη σύζυγο και στη μητέρα του Κρις Πολ και το γεγονός αυτό έκανε έξω φρενών τον σούπερ σταρ των Σανς, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να «απαντήσουν» σε αυτά τα περιστατικά.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε οπότε δεν μπορώ να κατηγορήσω διαβάζοντας αυτά που γράφονται στο Ίντερνετ, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να απλώνεις πουθενά τα χέρια σου. Όμως όταν πηγαίνεις σ' ένα εχθρικό περιβάλλον θα υπάρχουν και οι προκλητικοί φίλαθλοι» και συνέχισε:

«Πάντα έλεγα όταν ακούγονται αυτά από τους φιλάθλους, να έρθει μαζί μου στο παρκέ για πέντε λεπτά. Απλά δώστε μου πέντε λεπτά μαζί του. Χωρίς να υπάρχουν κατηγορίες ή μηνύσεις. Και έλα πες τα μου αυτά στο πρόσωπό μου για αυτά τα πέντε λεπτά. Θα σε πλακώσω στο ξύλο. Θα πάρω τον χρόνο μου, θα τον δέρνω σιγά σιγά».

Μάλιστα ο θρύλος του ΝΒΑ θυμήθηκε και ένα περιστατικό με τον άλλοτε παίκτη του Αρη και του ΠΑΟΚ, Τσαρλς Σάκλεφορντ, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Ιανουάριο του 2017 σε ηλικία 51 ετών: «Είχα έναν συμπαίκτη στους Σίξερς, ο οποίος έκανε επίτηδες δύο γρήγορα φάουλ σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Ώσπου τον ρωτήσαμε για ποιον λόγο το κάνει αυτό. Εκείνος μας είπε ότι δεν άντεχε να ακούει αυτά που έλεγαν οι φίλαθλοι και ότι όταν ήταν στον πάγκο δεν ασχολούνταν μαζί του. Δεν άντεχε την πίεση και ήθελε την ησυχία του».

 

NBA Τελευταία Νέα