Αντετοκούνμπο: «Πόσο κοστίζει το σχόλιο για διαιτησία; Έχω να πληρώσω και πάνες» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Πόσο κοστίζει το σχόλιο για διαιτησία; Έχω να πληρώσω και πάνες» (vid)

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τη διαιτησία του Game 3 με τους Σέλτικς και η ατάκα του ήταν όλα τα λεφτά.

Οι Μπακς κατάφεραν να αντέξουν στο Game 3 και να νικήσουν τους Σέλτικς στο τέλος. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πράματα και θάματα με 42 πόντους (9/12 βολές, 1/6 τρίποντα, 15/24 δίποντα), 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, σε μια αναμέτρηση όπου οι Σέλτικς έχουν παράπονα για τη διαιτησία και για τη φάση με τις βολές του Σμαρτ που έκριναν το ματς.

Για όλα αυτά τοποθετήθηκε ο Έλληνας σταρ και η απάντηση του έκλεψε την παράσταση: «Πόσο κοστίζει αν κάνω κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία; Είναι πολλά τα λεφτά, άρα δεν το κάνω! Έχω να πληρώσω και πάνες. Κάποιες φορές θα πάρεις σφύριγμα, άλλες θα το χρεωθείς. Σε όλους μας αρέσει η δυναμικότητα στο παιχνίδι και δεν περιμένουμε κάτι».

Για την άμυνα των Σέλτικς: «Ξέρω ποιες είναι οι δυνάμεις μου. Κάποιες φορές θα πάρω τη σωστή απόφαση, κάποιες όχι. Προσπαθώ να διαβάσω κάθε φάση. Άλλες φορές θα παίξουν καλή άμυνα, άλλες φορές θα μου δώσουν χώρο, άλλες θα προσπαθήσουν να πέσουν για να πάρουν επιθετικό φάουλ. Το να παίζω επιθετικά είναι κάτι με το οποίο ζω και πεθαίνω. Αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου και με έχει βοηθήσει».

Στο τέλος είπε: «Η αποτυχία είναι κομμάτι της επιτυχίας. Κι ο καλύτερος παίκτης, ο Τζόρνταν, είχε δυσκολίες στο ξεκίνημα της καριέρας του στα playoffs. Κι εγώ απέτυχα πολλές φορές, αλλά δεν σταμάτησα Για να πετύχεις πρέπει να μείνεις στην πορεία σου, αν όχι θα αποτύχεις».

 

NBA Τελευταία Νέα