Μπακς - Σέλτικς: Τα παράπονα της Βοστώνης για την φάση με τον Σμαρτ (vid)

Μπακς - Σέλτικς: Τα παράπονα της Βοστώνης για την φάση με τον Σμαρτ (vid)

bet365

Οι Σέλτικς έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Game 3 με τους Μπακς και ειδικά για το σφύριγμα στα 4.6 δευτερόλεπτα για το τέλος πάνω στον Σμαρτ.

Οι Μπακς κατάφεραν να αντέξουν στο Game 3 και να επικρατήσουν των Σέλτικς σε μια ματσάρα όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πράματα και θάματα με 42 πόντους (9/12 βολές, 1/6 τρίποντα, 15/24 δίποντα), 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ.

Πάντως η Βοστώνη έχει παράπονα για τη διαιτησία και τη φάση που έκρινε το ματς στα 4.6 δευτερόλεπτα για το τέλος. Ο Μάρκους Σμαρτ είχε την κατοχή με το σκορ στο 103-100 υπέρ των Μπακς και ζήτησε τρεις βολές, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να του κάνει φάουλ. Οι διαιτητές θεώρησαν πως το φάουλ ήταν χαμηλά και όχι πάνω στο σουτ, κάτι που έφερε δύο βολές για τον κορυφαίο αμυντικό της σεζόν και όχι τρεις που θα μπορούσε να ισοφαρίσει.

Ο Ουντόκα δεν είχε challenge και έτσι δεν μπόρεσε να ζητήσει να ξαναδούν τη φάση στο replay οι διαιτητές. Ο Σμαρτ έβαλε την πρώτη, έχασε τη δεύτερη για να πάρει το ριμπάουντ η ομάδα του και μετά από μάχες, ο Αλ Χόρφορντ την έστειλε στο καλάθι, ωστόσο ήταν εκπρόθεσμο και οι Μπακς πανηγύρισαν τη νίκη.

Ο Σμαρτ μίλησε μετά το τέλος για τη φάση, λέγοντας: «Δεν μου έδωσαν καν εξήγηση. Όταν πήγα να τους ρωτήσω, με κοίταξαν με χαμόγελο, σαν να έβλεπαν κάτι αστείο και μου είπαν να πάω στη γραμμή για δύο βολές. Δεν μου έκανε φάουλ κάτω, είχα ήδη ξεκινήσει την κίνηση για σουτ. Έπρεπε να δοθούν τρεις βολές». Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε και ο Ουντόκα.

Δείτε τη φάση μετά το 3:25 του video

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα