Σμαρτ: Καλές πιθανότητες για να παίξει στο Game 3 με Μπακς

Νίκος Καρφής
Σμαρτ: Καλές πιθανότητες για να παίξει στο Game 3 με Μπακς

bet365

Ο Μάρκους Σμαρτ πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του Ουντόκα για το Game 3 των Σέλτικς με τους Μπακς (22:30, live Gazzetta, Cosmote Sport 4).

Σαν να μην έφτανε η ήττα από τους Μπακς στο Game 1, οι Σέλτικς είδαν τον Μάρκους Σμαρτ να τραυματίζεται στο παιχνίδι. Xτύπησε στον ώμο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη τραυματίστηκε και στον τετρακέφαλο τον οποίο έδεσε. Όλα αυτά δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στο Game 2, όμως ο Γκραντ Ουίλιαμς μπήκε στα... παπούτσια του, έκανε εκπληκτικό ματς και βοήθησε τη Βοστώνη να ισοφαρίσει τη σειρά.

Η κατάσταση του κορυφαίου αμυντικού της σεζόν έχει βελτιωθεί και πιθανότατα ο γκαρντ των Κελτών θα μπορέσει να παίξει στο αποψινό κρίσιμο Game 3 με τους Μπακς στο Μιλγουόκι (22:30, live Gazzetta, Cosmote Sport 4). Ο Μάρκους έχει δηλωθεί ως propable και όπως όλα δείχνουν ο Ουντόκα θα έχει στη διάθεση του τον κορυφαίο... εξολοθρευτή του, κάτι που θα του λύσει τα χέρια.

Την φετινή σεζόν ο... σκύλος των Σέλτικς μετρά 12.1 πόντους, 3.8 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ και 1.7 κλεψίματα ανά ματς, βγάζοντας τρομερή ενέργεια κάθε στιγμή που βρίσκεται στο παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα