Αντετοκούνμπο: Από τα Σεπόλια στα NBA playoffs για τον Greek Freak

Αντετοκούνμπο: Από τα Σεπόλια στα NBA playoffs για τον Greek Freak

Αντετοκούνμπο: Από τα Σεπόλια στα NBA playoffs για τον Greek Freak

bet365

Οι Μπακς θέλουν να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής στα NBA playoffs και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε την στήριξη της παλιάς γειτονιάς του!

Η ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η ιστορία ενός νέου ανθρώπου που εξελίχτηκε στον κορυφαίο μπασκετμπολίστα του πλανήτη -σύμφωνα με τον τεράστιο Μάτζικ Τζόνσον είναι η αιτία χαράς και θαυμασμού. Για να φτάσουμε όμως εδώ, στο σημείο δηλαδή ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς να οδηγεί εκ του ασφαλούς τα «Ελάφια» στα NBA playoffs με στόχο το repeat, πρέπει να γυρίσουμε πίσω στα Σεπόλια.

Τη γειτονιά, δηλαδη που φιλοξενεί τα όνειρα και τις ελπίδες εκατοντάδων παιδιών μεταναστών. Ο δις MVP του ΝΒΑ μεγάλωσε στο ίδιο μέρος και γι' αυτό ακριβώς λάμπει τόσο έντονα ανάμεσα σε τόσια αστέρα του μπάσκετ, αφού πρώτα επέλεξε τον σωστό και δύσκολο δρόμο. Οι Μπακς απέκλεισαν τους Μπουλς με 4-1 νίκες στον α' γύρο των playoffs και στις εξέδρες του Fiserv Forum βρέθηκαν φίλαθλοι που ταξίδεψαν από τα Σεπόλια για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες του Greek Freak!

Μάλιστα πόζαραν με δυο ελληνικές σημαίες έξω από την έδρα των Μπακς και μπροστά στο γκράφιτι στον τοίχο ενός κτιρίου στο κέντρο του Μιλγουόκι. Παρεμπιπτόντως, οι διαστάσεις του συγκεκριμένου καλλιτεχνήματος είναι 16 επί 17 μέτρα και ουσιαστικά καλύπτει τρεις ορόφους! Το πρόσωπό του δεν φαίνεται, αφού ο καλλιτέχνης θέλει να εστιάσει στο όνομά του στη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς. Σε κάθε περίπτωση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε την στήριξη και της παλιάς γειτονιάς του στη μάχη για τον τίτλο.

σε

ρ
σε

 

NBA Τελευταία Νέα