Ντρέιμοντ Γκριν: Αποβλήθηκε και έδωσε το δικό του σόου (vid)

Ντρέιμοντ Γκριν: Αποβλήθηκε και έδωσε το δικό του σόου (vid)

Ντρέιμοντ Γκριν: Αποβλήθηκε και έδωσε το δικό του σόου (vid)

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν αγωνίστηκε μόλις για 17 λεπτά στο Game 1 απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις. Αποβλήθηκε για βίαιο φάουλ κατηγορίας δύο. Και αποχώρησε, αφού πρώτα έδωσε το δικό του σόου!

Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει την αντίπαλό του. Ήθελε σίγουρα να τον σταματήσει. Και το έκανε με τον λάθος τρόπο. Ο Μπράντον Κλαρκ των Μέμφις Γκρίζλις, λίγο πριν από το τέλος του Game 1 με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, είχε μπροστά του δύο εύκολους πόντους.

Θεώρησε λάθος, αφού ο Γκριν τον άρπαξε από τη φανέλα και τον γκρέμισε ευγενικά στο παρκέ. Η λέξη «ευγενικά» είναι διαλεγμένη προσεκτικά, αφού ο φόργουορντ των Ουόριορς σχεδόν συγκράτησε τον αντίπαλό του απ' το να πέσει άτσαλα στο παρκέ και αμέσως βρέθηκε από πάνω του για να ζητήσει συγνώμη.

Οι διαιτητές δεν φάνηκαν να αποδέχονται το... βίο του, μετά την κίνησή του. Τον απέβαλλαν από το παιχνίδι. Μάλιστα, πριν το ανακοινώσουν οι διαιτητές, ο Γκριν είτε ενημερώθηκε νωρίτερα, είτε το κατάλαβε και άρχισε τα δικά του.

Μπήκε στο παρκέ τρέχοντας, πήγε στον πάγκο των Ουόριορς, όπου χαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ενώ στη συνέχεια αποχωρώντας, έκανε χειρονομίες (όχι προσβλητικές), οι οποίες ήταν αρκετές για να κάνουν την εξέδρα να... εκραγεί!

@Photo credits: YouTube
 

NBA Τελευταία Νέα