Πίπεν για Αντετοκούνμπο: «Είναι κυρίαρχος, θυμίζει τον Σακ» (vids)

Πίπεν για Αντετοκούνμπο: «Είναι κυρίαρχος, θυμίζει τον Σακ» (vids)

bet365

Ο Σκότι Πίπεν κλήθηκε να αναλύσει το σωστό τρόπο άμυνας πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αποκάλυψε το κοινό μυστικό και αποθέωσε τον Greek Freak.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πώς μπορείς να τον σταματήσεις. Ένας απ' τους κορυφαίους αμυντικούς στην ιστορία του ΝΒΑ, ο Σκότι Πίπεν κλήθηκε να δώσει την απόκρισή του σε αυτό το ερώτημα.

«Πρέπει να τον απομακρύνεις από τη ρακέτα. Έξω από το "ζωγραφιστό". Αυτή πρέπει να είναι η πρώτη δουλειά σου. Σε καμία περίπτωση εύκολη. Είναι σίγουρα ένας κυρίαρχος παίκτης. Μου θυμίζει αρκετά τον Σακ. Αλλά θα πρέπει να πω ότι μπορεί να απειλήσει από μεγαλύτερη απόσταση σε σχέση με τον Σακ.

Νομίζω ότι πρέπει, χρησιμοποιώντας τη δύναμη σου, να τον σπρώξεις όσο πιο μακριά γίνεται. Αλλά εγώ δεν θα ήμουν ο τύπος που θα μάρκαρε τον Giannis. Είναι πολύ μεγάλος για εμένα. Εγώ θα ήμουν στις βοήθειες. Πρέπει να βάλεις ένα μεγάλο κορμί πάνω του. Όπως ο Χόρας, ο Ντένις Ρόντμαν. Χρειάζεται έναν ψηλό».

«Απασχολημένοι να βλέπουν τον Τζόρνταν»

Πάντως, ο Πίπεν δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μάικλ Τζόρνταν, όπως συνηθίζει να κάνει τον τελευταίο καιρό. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει ποτέ το βραβείο του καλύτερου αμυντικού, ο Πίπεν απάντησε πως «ήταν απασχολημένοι να βλέπουν μόνο τον Τζόρνταν».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα