Σκότι Μπαρνς: Ο Βινς Κάρτερ του ανακοίνωσε πως είναι ο Rookie of The Year (vid)

Σκότι Μπαρνς: Ο Βινς Κάρτερ του ανακοίνωσε πως είναι ο Rookie of The Year (vid)

Σκότι Μπαρνς: Ο Βινς Κάρτερ του ανακοίνωσε πως είναι ο Rookie of The Year (vid)

bet365

Ο Βινς Κάρτερ έκανε την εμφάνισή του μέσω βίντεο στην προπόνηση των Ράπτορς προκειμένου να ανακοινώσει στον Σκότι Μπαρνς πως αναδείχθηκε ο Rookie της χρονιάς για το 2021/22.

Τα βραβεία της Regular Season του ΝΒΑ ανακοινώνονται μέρα με την μέρα και σειρά είχε ο Rookie of The Year, με τον Σκότι Μπαρνς των Ράπτορς να κόβει πρώτος την κορδέλα. Και μετά τον Γκάρι Πέιτον που έκανε γνωστή την είδηση στον Μάρκους Σμαρτ για τον αμυντικό της χρονιάς, ο Βινς Κάρτερ εμφανίστηκε σε οθόνη στην προπόνηση του Τορόντο προκειμένου να... παραδώσει τον τίτλο του στον Μπαρνς.

Από τον κορυφαίο, στον κορυφαίο. Ο Κάρτερ είχε αναδειχθεί Rookie της χρονιάς ως παίκτης των Ράπτορς την σεζόν 1998/99.

«Ξέρω ότι είσαι απασχολημένος με το παιχνίδι, αλλά θέλω να σου πω ότι το διασκέδασα πραγματικά βλέποντάς σε να παίζεις φέτος. Μου θυμίζει όταν εγώ ήμουν rookie και κέρδισα το βραβείο πίσω στο 1999» είπε αρχικά ο Κάρτερ για να του κάνει στην συνέχεια ένα... μάθημα ιστορίας των Ράπτορς και τους πρωτοετής που αναδείχθηκαν κορυφαίοι.

Όταν η συζήτηση κατέληξε στον Μπαρνς, οι συμπαίκτες του έτρεξαν να τον περικυκλώσουν με διάφορα επιφωνήματα και χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης:

Μάλιστα, πριν το παιχνίδι με τους Σίξερς, όπου οι Ράπτορς κατάφεραν να φέρουν την σειρά στο 3-1 με τον ίδιο να επιστρέφει από τραυματισμό, παρέλαβε και το σχετικό βραβείο!

 

NBA Τελευταία Νέα