Ίρβινγκ: «Πήρα τη σωστή απόφαση να μην εμβολιαστώ»

Ίρβινγκ: «Πήρα τη σωστή απόφαση να μην εμβολιαστώ»

Ίρβινγκ: «Πήρα τη σωστή απόφαση να μην εμβολιαστώ»

bet365

Ο Καϊρί Ίρβινγκ, πριν από έναρξη των playoffs, τόνισε ότι πήρε τη σωστή απόφαση να μην εμβολιαστεί για την covid-19.

O Καϊρί Ίρβινγκ ετοιμάζεται για μία ακόμη επιστροφή στη Βοστόνη, όπου οι Μπρούκλιν Νετς θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς, και δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου για την άρνησή του να εμβολιαστεί.

«Μπορώ να πω με σιγουριά ότι έμεινα σταθερός σε αυτό που πιστεύω, σε αυτό που ήθελα να κάνω με το κορμί μου. Νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι ένα αμερικανικό δικαίωμα, αλλά ένα ανθρώπινο δικαίωμα», είπε ο Ίρβινγκ.

Με την απόφασή του να μην εμβολιαστεί να επηρεάζει και την πορεία των Νετς, αφού στην αρχή της σεζόν δεν μπορούσε να αγωνιστεί, ενώ λίγο αργότερα, το Μπρούκλιν του επέτρεψε να συμμετέχει μόνο στα εκτός έδρας ματς, λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας στη Νέα Υόρκη.

Ο γκαρντ των Νετς έλαβε το «πράσινο φως» για να έχει δικαίωμα συμμετοχής και στα εντός έδρας ματς της ομάδας του μόλις λίγες ημέρες πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, εξηγώντας, αναφορικά με την απόφασή του, ότι «Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους (όσους αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο), αλλά όσο κυλάει ο χρόνος ξέρω ότι έλαβα τη σωστή απόφαση».

Και συνέχισε: «Άκουσα τα πάντα. Με αποκάλεσαν με τόσα διαφορετικά ονόματα. Ήταν μέρος όσων έπρεπε να υποστώ μέσα στη σεζόν, να παρατηρώ το παιχνίδι που αγαπώ, τη δουλειά μου. Δεν μπορώ καν να το αποκαλέσω παιχνίδι, είναι η δουλειά μου, η οποία μου αφαιρέθηκε, με αφορμή ένα νόμο ή κάτι που έπρεπε να εφαρμοστεί».

@Photo credits: Brooklyn Nets
 

NBA Τελευταία Νέα