Γιόκιτς: Πλουσιότερος κατά $500 χιλ., λόγω playoffs, περιμένει το νέο max συμβόλαιο

Γιόκιτς: Πλουσιότερος κατά $500 χιλ., λόγω playoffs, περιμένει το νέο max συμβόλαιο

Γιόκιτς: Πλουσιότερος κατά $500 χιλ., λόγω playoffs, περιμένει το νέο max συμβόλαιο

bet365

Η συμμετοχή των Ντένβερ Νάγκετς έκανε πλουσιότερο τον Νίκολα Γιόκιτς κατά 534.484 δολάρια. Ωστόσο, ο Σέρβος περιμένει το νέο max συμβόλαιό του που θα φτάνει τα 241 εκατομμύρια δολάρια και θα είναι το μεγαλύτερο στο ΝΒΑ!

Ο Νίκολα Γιόκιτς «κουβάλησε» μόνος του τους Ντένβερ Νάγκετς στα playoffs του NBA. Σε μία σεζόν δίχως τους τραυματίες Τζαμάλ Μάρεϊ και Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ, ο Σέρβος σέντερ έκανε τα πάντα.

Πλέον, είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο του MVP, και ας μη γνωρίζει την τοποθεσία του προηγούμενου, ενώ το φινάλε της κανονικής περιόδου τον βρήκε πλουσιότερο κατά 500 χιλιάδες δολάρια. Όχι πως το έχει ανάγκη, με το συμβόλαιο των 148 εκατομμυρίων να είναι σε εξέλιξη.

Το έξτρα μισό εκατομμύριο δολαρίων (534.484 για να είμαστε ακριβείς) προκύπτει ως μπόνους για την παρουσία των Νάγκετς στην pose season, όπου στον πρώτο γύρο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Το «χρυσό» συμβόλαιο

Μόνο που ο Γιόκιτς έχει να περιμένει ένα διαφορετικό και μεγαλύτερο μπόνους αυτό το καλοκαίρι. Μόλις ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν με την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή θα είναι διαθέσιμος για επέκταση συμβολαίου (τη σεζόν 2022-2023 θα κερδίσει 32.478.837 δολάρια), το οποίο θα τον κάνει τον πλουσιότερο παίκτη στο ΝΒΑ.

Αν το υπογράψει θα του αποφέρει 241 εκατομμύρια δολάρια (για τα επόμενα πέντε χρόνια ξεκινώντας από τη σεζόν 2023-2024) και θα ξεπεράσει αυτό που έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αξίζει 228 εκατομμύρια.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα